PDA

Zobacz pełną wersję : Proszę o Pomoc Wielkie Odstające CYCKI :(

PudzianTeam
17-01-08, 06:11
Witam was wszystkich serdecznie Pisze do was z nie lada problemem mam 21 lat waze 102 kg mam wzrostu 185 cm.
Moja zmora sa DUZE i ODSTAJACE Cycki :(
ok 2 lata temu cwiczylem na silowni. Teraz znowu zaczalem i skupilem sie na redukcji tkanki tluszczowej.
Poradzcie mi co moze mi pomoc w zrzuceniu tych piersi i ich wyrzezbieniu. Jakie cwiczenia czy cos.
Zalanczam fotke Prosze o odpowiedzi.
http://img168.imageshack.us/img168/8227/90405209av3.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=90405209av3.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/4471/49260255hi9.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=49260255hi9.jpg)

Aha i napisze co zarzywam :

Crea Fusion mega caps Olimpu
l-karnityna 500 forte plus Olimpu
HMB Mega Caps 1000 Olimpu
Bialko EGG PROTEIN 80
Clean Burexin

Proszę o odpowedzi i komentarze.

PudzianTeam
17-01-08, 09:58
Aha i napisze co zarzywam :

Crea Fusion mega caps Olimpu
l-karnityna 500 forte plus Olimpu
HMB Mega Caps 1000 Olimpu
Bialko EGG PROTEIN 80
Clean Burexin

Proszę o odpowedzi i komentarze.

Jeszcze jedno pytanie Czy to oby mi Nie zaszkodzi ??
Bo łącznie dziennie bede brał ok 20 kapsułek. Nie wysiądzie mi nic?? Proszę o odpowiedz.

VegetaSSJ3
17-01-08, 16:53
Witaj po pierwsze to zaduzo masz tych odzywek wez najpierw l-karnityna 500 forte plus Olimpu nie bierz wszystkiego naraz
Duzo nie znaczy szybciej i lepiej rozluz to sobie a z bialkiem to sie narazie wstrzymaj
Plan treningowy Dla Ciebie czyl bedzie on na redukcje sklada sie z 4 dni
Poniedzialek
Wyciskanie sztangi na prostej
12 pow
10pow
10pow
8pow
Wyciskanie na skos do gory
10 pow
10pow
8pow
8pow

Biceps triceps
uginania ramion ze sztanga 12 powturzen
10pow
8pow
6pow
francuskie uginanie ze sztanga
10pow
10pow
8pow
6pow
uginanie hantelkami mlotkowo 3 serie po 10 powturzen
francuskie uginaie z hantelkami 3 serie po 10 pow
uginanie hantelek na siedzaco z lekkim odchylem 3 serie po 10 pow
pompki na poreczach 3 serie po 10 pow z obciazenie na nogach
Wtorek
Braki +Plecy
wyciskanie sztangi sprzed glowy 12 10 10 8
unoszenie hantelek w przud 4 serie po 10 pow
podciagnie sztangi do brody 4 serie po 12pow
Plecy
podciagnie sie na drazku 4 serie do maxa
wislowanie sztanga 4 serie po 10 pow
wislowanie hantla 4 serie po10 pow
Sroda wolne
Czwartek robisz to samo co w poniedzialek czyli klata biceps i triceps
i w piatek robisz barki z plecami trzymaj sie tego a zobaczysz efekty pozdro

PudzianTeam
17-01-08, 21:18
Dzięki za odpowiedz. Szkoda tylko ze takie male zainteresowanie moim tematem :( Malo chetnych osob do pomocy :(

Wiki
17-01-08, 22:11
Na poczatek bierz l-karnityne z cleanb, mozesz tez brac bialko smialo(jak jest jakies powyzej 80%) Creatyne i hmb zostaw sobie na pozniej. Białka musisz jesc wiecej ogolnie niz weglowodanow, wegle tniesz na maxa, nie mowiac juz o tluszczach, ktorych w ogole nie mozesz spożywac. Staraj sie jesc regularnie i bedzie dobrze, do tego moze byc plan kolegi ^^^ ale mi sie zdaje ze brakuje w nim nóg;p i brzucha. Jak ktos jest troche grubszy, to tluszcz rzuca sie na brzuch i cycki albo na dupe i nogi, tak zauwazylem;p Poczytaj sobie co to jest ginekomastia bo to tez moze byc to. Pozdro;p

Rynju
17-01-08, 22:14
zastosuj sie:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=7922

Wiki
17-01-08, 22:17
ryniu masz gg? bo musze ulozyc sobie diete, na rzezbe, mam pare pytan i takie tam, ze przez forum sie nie dogadam;p pomozesz;d?

mały huba
18-01-08, 13:17
Nie zgodziłbym się z Wikim.Co do białek to ok jak nawięcej(kolo200g byłoby si)
węgle wywal najlepiej wszystkie a kcal bierz z tłuszczy.Na podstawie b i t ułóż sobie dietę z ujemnym bilansem kalorycznym, najlepiej przy pomocy podwieszonych w dziale dieta.Zobaczysz jak polecisz w dół ;)

PudzianTeam
18-01-08, 20:57
Wiecie co Jest tak:

Biorę teraz :

- l-karnityne
- clean burexin
- bialko 2x po 70g ----> 140g

W dodatku bardzo malo jem i wsumie nie chce mi sie jesc Zjadlem dzisiaj tylko dwie kajzerki i nic wiecej wiem ze malo ale MAM JAKIS CHAMULEC mysle im mniej zjem tym szybciej SCHUDNE.
Z drugiej strony im mniej zjem tym bede mial mniej sily.. NP. teraz wogole na silowni nie mam sily.
NIE WIEM CO ROBIC...

VegetaSSJ3
19-01-08, 21:43
Zakup sobie cos na laknienie Dibencozide magnum ponoc cos tam daje ze jest male laknienie sprubuj tego no i sprubuj jesc regularnie to jest podstawa jedz co 2 godziny malo ale czesto pozdrawiam dasz rade

rafalkomando
19-01-08, 22:30
tylko nie kupuj czasem samego Dibencozide bo działa własnie na łaknienie. czyli na odwrut

Symu
19-01-08, 23:41
To pomysl sobie ze od jedzenia tych 2 kajzerek dziennie mozesz pozniej jeszcze bardziej sie roztyc (odruch obroony organizmu). Pozatym nie zbudujesz tak miesni a twoim celem jest zbudowanie miesni i jednoczesne zbicie tkanki tluszczowej (u endo to sie udaje ). Białko 2x 70g - za duze te porcje rozbij to na 4 to po pierwsze, a poza tym wiecej bialka naturalnego a nie z prochu. U ciebie jest to prawie 75% dziennego zapotzrebowania, z zasady nie przekracza sie 30-40%.

Next to zapisz sie na basen lub jezdz na rowerku, sama silwonia nie wystarczy (bieganie odradzam ze wzgledu na dosc duza wage, nie wiem jak tam stawy).

Co do jedzenia jeszcze staraj sie by zrodlem wegli nei bylo pieczywo, cukier itp a najlepiej produkty o niskim indeksie glikemiczny, zawierajace wegle zlozone (skrobie), jak najmniej przetworzone i najlepiej zawierajace blonnik np. brazowy ryz.

Źródłem bialka niech beda chude miesa.

Nie zapominaj o tluszczach bo tez sa potrzebne (np.orzechy, oliwa z oliwek).

Suplementacja:
podstawa zeby uregulowac wszelkie niedobory kup np. vita-min multiple sport z olimpa, potem omege 3 prozdrowotnie.

reszta:
l-carnityna, clenburexin,bialko ok

PudzianTeam
20-01-08, 10:50
Ale czy to bialko EGG PROTEIN *) Olimpu bedzie dobre przy REDUKCJI ??
Wogóle białko stosuje sie na Redukcje?? Zawsze myslalem ze tylko na mase :?
Prosze o odpowiedz.

VegetaSSJ3
20-01-08, 11:13
Jesli bedziesz cwiczyl regularnie to bialko ci nie zaszkodzi nie przeksztalci sie w tluszcz tylko w miesnie wiec duzo cwicz i biegaj i jezdzij na rowerku

dud3k11
04-02-08, 12:01
Ty wczesniej cos cwiczyles ??? wow nie widac to po tobie :) ale jak chcesz szybko sie pozbyc tego to duzo cwicz nie musza byc odrazu to odrzywki poprostu musisz mocne nie zadlugie treningi robic proponuje jeszcze basenik i jak to mozliwe to saulna.Na silowni cwicz malym ciezarem ale duzo powtorzen na poczatku jest to ne mozliwe zeby duzo powtorzen zrobic.Mozesz tez se pobiegac albo zaczac palic papierosy xD ale one ida w gore :P Zacznij biegac napewno zrzucisz troche kilo :) i duzo cwicz
Pozdro i Duzo sukcesow :)

Puchacz!
04-02-08, 14:44
Vegeta nie lepiej jakby robił na skośnej w dól wyciskanie niz w gore? Albo np wyciskanie na plaskiej wyciskanie na skosnej w dol i rozpietki na skosnej w gore?

VegetaSSJ3
04-02-08, 15:58
Mozna i tak ale na skosie w gore zdobedzie szybciej mase