Zobacz pełną wersję : Hyperdrol x2!
Yo! Co najlepiej dorzucic na cykl z hyperdolem x2??
Cel: Czysta Masa;]
Czekam na propozycje! Pozdro!
Podstawa omega, zma, witaminy. Moglbys tez krete jakas dorzucic, ale zastanow sie czy jest sens wchodzic na booster testosteronu w wieku 17 lat.
No i uzupelnienie diety bialka, carbo, gainery.
czy tobie przypadkiem nie chodzi o prohormon hiperdroll
O hyperdrol x2 mi chodzi;] A nie hiperdroll! Ok dzieki jescze sie zastanowie!
http://www.bodybuilding.com/store/ax/hyper.html
wydaje mi sie ze to nie jest ph. Przynajmniej z opisu nie wynika. Tyle, że w tym wieku IMO jest bezsensu lepeij sie za krete brac.
Mowilem ze to nie ph;] Kreta juz mnie nie rusza!;] Niedlugo koncze 18;]
hehe stary o czym ty piszesz ze w wieku 18 lat juz cie kreta nie kopie? nie gadaj takich głupot nawet. Zacznij porządnie jesc to bedzie dzialac
Na hyperdrola tez bym w takim razie nie liczyl :) Zobacz extreme stacka z kaizena z dobra dieta i musi kopnac:)
to ten extreme stack taki kozak jest??
Nie rusza mnie bo juz bralem pare razy jak plywalem!!! Dlaczego na hyprdrola mial bym nie liczyc?
W tym wiku boostery teścia nie daja powalajacych efektow, masz duża wlasna produkcje hormonu. Nie wiem jak z ta kreta ale trudno mi uwierzyc ze wtym wieku z dobra dieta i treningiem na ciebie nie dziala ale ok jak chcesz nie wnikam.
Do Koxa, bardzo fajny sklad ma ten stak a z relacji 2 kumpli slyszalem tez ze pompuje ostro, a i dziala ladnie ale sa dopiero na 2-3 tyg cyklu a juz ladne skoki sily i masy. Niestety tez mocno drazni zoladek i cisnienie skacze w gore. Po składzie narazie mysle ze dorownuje najlepszym a moze i nawet lepszy :)
To moze teraz zorbie cykl na cp+mono, i przed wakacjami jakies Hp;] A Boostery w nastepnym roku;]
Możesz tak zrobic. CP + creapure bym dal. Do tego obowiazkowo witaminy i ZMA (czesto niedobory magnezu powoduja slabe dzialnie krety).