Zobacz pełną wersję : ciuchy
lukemaster
14-01-08, 22:23
w czym sie wozicie jakie ubrania preferujecie czy dresik czy dzinsy:D czy obcisłe koszulki czy długie:D jakie firmy wypowiadajcie sie:)
Bluzy pretoriana i luźne spodnie :D
bluzy/koszuli/polówki lonsdale,fred perry,ben sherman ,spodnie jakiś dżins albo bojówki i huzia :D
lukemaster
15-01-08, 00:14
no to i ja wypowiekm sie w tej kwesti:) to ja dzinsy preferuje dres tylko na siłće albo na wfiE JAK EJST ZIMNO HEH:dbluzy głównie z kapturem raczej unikam przypinkowych koszulek bo dla mnie to pozerstwo:D a firmy to jordan ecko rbk everlast
rafalkomando
15-01-08, 12:36
ja chodze z bluzach do pasa ,dresowych i bojówki albo struksy.,., dresy tylko na ustawki jakies albo podwórko
Tylko luzne szaty, dzinsy, bojówki, bluza z kapturem... Jesli chodzi o firmy to uwage przywiazuje tylko do butow i preferuje adidaski nike albo reebok... ps. ciekawy temat ;)
HA ^^ a ja rurki, obcisle koszulki, butki najczesciej jakies Lacoste ;)
Apropos sprzedam buty, cena moze byc do ustalenia (gg=6500591)
http://allegro.pl/item296733056_piekne_buty_lacoste_rozm_40_4_zapras zam_oldsqll_.html
normalnie: dzinsy, jakies buty sportowe ;p. bluza z kapturem albo bez;p no i oczywiscie boksery i skarpetki ;P czasami tez podkoszulek taki bialy ;p
Do tej pory ubieralem sie w Reserved (cos w stylu "starszych" ubran), ale teraz kreci mnie koszykowka, wiec chyba zmienie styl :P