Zobacz pełną wersję : Patrzcie na tego zwierzaka :o
Oglądnijcie sobie
http://pl.youtube.com/watch?v=K7bsZa9l-6Y&feature=related
Heh myslalem ze tu jakis pies bedzie albo cos:D W klubie sportowym w mojej okolic, ochroniarz podaje swojemu psu obronnemu mietka:D zebyscie widzieli tego "rotwajlerka"
pies by takiego nawet nie ugryzł by mu sie kły połamały lol
super koles, ale klatke wydaje mi sie, ze ma mniejszą co do reszty ciała
Faktycznie ta klatka jest moze troche mniejsza, ale jak tak patrze na kulturystów to w ogóle klatke nie da sie zrobic super wielką tylko na ogól sa takie szerokie, ja osobiscie wole jak klata jest wypukła a nie taka płaska.
HAHA ^^ jeszcze jak sie nazywa ...Pako tzn... Paco :P
czy któryś z Was chciałby wyglądać tak jak on? :roll:
no pewnie tego własnie chce :lol: ino klate wieksza i nogi mniejsze bo sobie portek nie kupie
ten co ma uda ... www.metacafe.com/watch/877076/ronnie_coleman/
KamilosZMC
15-01-08, 13:42
On wygląda na masee beznadziejnie..takie coś to przesada....tzn.. hmm ,,kulturystyka" to moim zdaniem w wiekszosci przesada...to już nie wygląda ładnie..tylko ochydnie błeee
za duze uda ma;d nie wiem gdzie on sobie portki kupuje;d ale gora oprucz klatki to zajebista:)tez chce tak ciekawe jakie ma osiagi silowe
:>
jeszcze kulturysci co ważą okolo 115 kg wyglądają fajnie, 140+kompletnie mi sie nei podobają ;p
coleman poza sezonem wazy 160 to niezły z niego bydlak musi byc <lol>
Hehe jak ten gosc chodzi to mu sie chyba jajka scieraja miedzy udami:D:D:D
nie wiem po co dajecie te filmiki skoro przy dziale pisze "Nasze zdjęcia i zdjęcia naszych siłowni." a nie jakiś troglodytów
podobają sie komus jego łydki??