Zobacz pełną wersję : Kreatyna
Witam , mój staż na siłce to ponad pół roku i chciałem wziąć pierwszy cykl na kreatynie. Wybrałem cellpumpa , ale strasznie mnie brzuch boli jak rano go wezme , a przed treningiem juz jest normalnie. Miał ktoś może podobny problem ? Kreatyna w tabletkach moze byłaby lepsza, albo jakieś inne suple ? prosze o pomoc .. z góry dzięki
ktostamxxx
11-01-08, 16:21
Może dużo sypiesz CP i za mało wody dajesz?
nie no własnie sypie tak jak pisze na opakowaniu i wody też tyle daje. robie takie same proporcje rano i przed trenem , ale tylko rano sie nie najlepiej czuje...
Wiele osób tak ma.
Spróbuj brać rano mniejsze dawki i stopniowo zwiększać, by przyzwyczaić organizm do tego preparatu. Jak widać jesteś wrażliwy na dane substancje.
no własnie tak prubowałem , ale chociaż mniej kreatyny wsypie to mam to samo, a może w tabletkach by lepiej było ? jak myślicie ? albo jakieś inne suple ? już sam nie wiem co mam zrobić ....
Nie ma różnicy czy tabletki czy proch.
Trzeba było kupić monohydrat a nie rzucać się na staki kreatynowe od razu.
a mono mogło by tak nie zaszkodzić ? nie przemyślałem tego za bardzo ...
mogloby
a może nie bierz na czczo tylko miedzy 1 a 2 posiłkiem
miałem cos w podobie jak brałem nitro na poczatku brzuch bolał mnie 2 dni i to bardzo ale potem gdy juz sie przyzwyczaił bóle ustały
to moze ja sprubuje nie brać naczczo i mam nadzieje ze nie będzie szkodziło , dzięki za pomoc. POZDROOO ...