Zobacz pełną wersję : kreatyna
kolega sie mi kazał zapytać z czym najlepiej rozpuszczać kreatyne do spozycia
Krzychu999
11-01-08, 14:19
w ostateczności mono można rozpuścić w soku winogronowym
ale z wodo przegotowana czy prosto z kranu
ja tam biore wode z kranu zimną
Dla zdrowia lepiej przegotowana, mineralna niegazowana albo przefiltrowana ;-)
Lub ze źródlaną. (temperatura pokojowa najlepiej).
Tylko z wodą. Znam wiele osob ktore roznie kombinowaly i słabo sie to konczylo...
a w zwyklej wodzie kreatyna sie nie chce rozpuszczac
marcinmks1
07-04-08, 10:25
Slyszalem opinie, ze kreatyne, szczegolnie staki( ze wzgledu na smak), dobrze jest rozpuszczac w soku pomaranczowym, ze tam sa jakies kwasy, lepiej sie trawi. Co sadzicie?
NIKOLIS 168
07-04-08, 15:32
Ja tam zawsze z Dextro albo CARBO:P
ja obojetnie z jakim sokiem byle nie mial miazszu i jest git ;] i dziala kreta normalnie.. popijam szklanka soku i puzniej biore wode w butelke i pije z 1/3 ;] bo trzeba duzo popic pamietaj o tym! bo kreatyna moze sie nie rozpusic i osadzi sie na jelicie XD
a mogę rozpuscic w wrzącej wodzie a jak sie ochłodzi to wypic
Slyszalem opinie, ze kreatyne, szczegolnie staki( ze wzgledu na smak), dobrze jest rozpuszczac w soku pomaranczowym, ze tam sa jakies kwasy, lepiej sie trawi. Co sadzicie?
Gdzie to słyszałeś?
a mogę rozpuscic w wrzącej wodzie a jak sie ochłodzi to wypic
Nie.
a jak sie rozpuszczali w wrzatku to nie dziala albo cos
tego jeszcze nie wiem ale może stracic swoje wlasciwosci itp. wiec nie ma co kombinowac.
czyli mam pisc ja nie rorpuszczana tak bo wo wodzie sie nie rozpuszcza
kreatyna sie nie rozpuszcza
z woda nie tworzy roztworu tylko mieszanine wiec sie nie martw ze sie nie rozpuszcza
mieszanine? a może zawiesinę? :D
ja tam jak pije to czuje kawalki bo sie nie rozpuszcza;P
marcinmks1
11-04-08, 22:12
Punisher. Slyszalem to od znajomego. Bynajmniej nie jest to typ, ktory nie wie co mowi, ale klucil sie nie bede. Chodzilo mu dokladnie o to, ze z sokiem pomaranczowym szybciej sie trawi.