Zobacz pełną wersję : Omnadern a łysienie
Ema zamierzam wziac cykl z omką 250 tygodniowo czy u 17-sto latka przy takiej dawce łysienie jest czeste czy jak? z gory dziekówa POZDRo
w tym wieku raczej nie trzeba sie o to bac. bardziej balbym sie o pomniejszone jadra:D
A no napewno musisz wziąść jakiś cykl sterydowy, znając twój wiek napewno już wykożystałeś wszystkie możliwe naturalne sposoby typu dieta, odżywki, suplementy, trzeba się brać za ostatnią deske ratunku.
skoro sie bierze za sterydy to chyba oczywiste, ze dobra dieta polaczona z odzywkami i suplementami nie daje juz efektow (szczerze - watpie;p)
na poczatek to jest omnadren a nie omnadern, i łysienia z pewnoscia jeszcze nie bedzie
Pomnieszenie jądrer ? a włascie przyjaciel itp wsztko bedzie sprawne czy jak? po omie
tomaszewiak
11-01-08, 20:02
przy takiej dawce niepowinienes miec problemu z wlosami (chyba ze masz tendencje)
jesli jestes podatny to klaki moga wypadac lub zaczac nadmiernie sie pojawiac,
potem trzeba odblok wziasc i wszystko powinno wrócic do normy
a jesli klaki leca na cyklu to co - tez odblok brac? ;-)
jeszcze sie nie spotkałem z tym zeby komus kłaki leciały mówie tylko o tym zeby jadra wróciły do normalnej pracy musi byc odblok po cyklu
moze jeszcze malo widziales ;-)
o jadra ci chodzi? moje tylko ogladam ....rotfl
no wybacz, ale twoje jajka mnie nic a nic nie interesuja,
wystarczy sie wczytac w tresc aby wiedziec o czym pisze,
a jesli kłaki zaczynaja wystepowac to moze to byc takze genetyka ze ojciec miał wiec osobnik tez miec moze
proponuje sie ogolić i spokój!
a tak na poważnie to zależy od tendencji jak ktoś ma tendencje do łusienia to doping może to znacznie powiększyć a jeśli nie to nie zaszkodzi.
lepiej sobie nie golic bo zacznie rozsnac coraz wiecej i keidys sie obudzi i zobaczy w lustrze małpe