Zobacz pełną wersję : Creatine
Witam witam ponownie;) tym razem chcialem sie zapytac jaka creatynke mi radzicie:) ?? moj staz 14miesiecy troszke sie miesni uzbieralo ale przydal by sie wpomagacz :) slyszalem ze kredka najlepsza:) wiec jakie rady??
Skoro bedzie to dopiero Twoj pierwszy cykl na kreatynie to proponuję monohydrat. Tani i dobry to tzw. "zielona" kreatyna z czeskiej firmy Vitalmax. W kolejnym cyklu zapodaj sobie jabłczan, a w nastepnym spróbuj połączenia mono i jabł. jednocześnie.
W 100% popieram kolege. Jezeli efekty beda satysfakcjonujace to jeszcze raz wez zielonego Vitala. Oczywiscie wspomne ze sypana najlepsza bo szybko sie wchlania :-)
wiec w ramach uzupelnienia jest problem ja juz lykalem troszke jablczanu creatyny ale malo i nie dawal efektow.. monohydrat lepszy?:>:P
zalezy jakiego jabłczana brałes, napisz, amonohydrat rózni sie tym od jabłczanu ze zalewa wodą bardziej niz jabko
kurde a bardzo nie wiem cos z olimpu..;/
Dodano:
juz sobie przypomnialem TCM z olimpu
pewnie nie masz diety i dlatego kreatyna nie pomogła bo to nie jest środek od ktorego w 2 tygodnie staniesz sie bykiem jest to dodatek do diety. Wiec dzial Odzywianie i ukladanie diety Cie czeka wtedy kreta cos da.
dietka na poczatek mono potem jabko a na koniec jabko z mono albo stack wraz z argininą
Vitalmax dobra na 1szy cykl,potem możesz wziąć Olimp Mega caps.Ja tak własnie niedługo robię. Na 1szy miałem Vitalmaxa i efekty niezłe,polecam,teraz czas na Olimp MC+ inne....Ale najpierw zacznij od diety.Im lepiej ustalona dieta,tym lepsze efekty.A 1szy cykl ważny.
gdziesz mega capsa ?? jak braliscie po 4 czy po 8 kapsów??
mega capsy olimpa to lypa jest o
mega capsy olimpa to lypa jest o
A dlaczego?? Wszyscy je chwalą,brałeś??
kto chwali ten chwali ,z tą kreatyną jest jak z ostrowią ...jedni kochają drudzy nienawidzą ...
wiekszosc osób mówią ze biorą po 4 capsy dziennie i maja h...j wie jakie efekty a w 4 capsach jest 5g kreatyny a dziennie powinno byc 10g wiec mam mieszane uczucia do tej kreatyny
mega capsy tak samo działaja jak kre alkalyn róznie zaleznie od organizmu ale brałem i powiem ze lypa jest jak dla mnie wole w proszku jesli juz
wiekszosc osób mówią ze biorą po 4 capsy dziennie i maja h...j wie jakie efekty a w 4 capsach jest 5g kreatyny a dziennie powinno byc 10g
W 4 kapsach jest 5g- prawda,ale jest to jedna dawka,a dziennie bierze sie 2x po 5g,czyli 10 wychodzi tak??? Chyba ze ktoś ci powiedział,ze bierze się 10g jako jedną dawkę,tak?? Ja brałem 2x po 5g i efekty były .A ty masz jakieś doświadczenia z mono czy nie ??
tak brałem mega capsa i mam mieszane uczucia
a producent podaje ze dzienna dawka to 4 capsy
jak doradzacie np. dzieciom mega capsa to chociaz przednio uprzedzic ze po 8 capsów
Chyba rzadko odwiedzasz dział Dieta i nie widziałes jak chłopaki piszą o dawkowaniu Olimpa MC,zapraszam.Ale co tam,ja wiem jak to brać...Ty chyba juz tez.....
gelolbn17 nie gadaj głupot bo kazdy kto na tym forum poleca mono podaje zeby brac 10 gr, najpierw troche popatrz i dopiero sie wypowiadaj
napisałem że producent podaje 4 capsy :surprised: