Zobacz pełną wersję : Vitalmax + Carbo
Free Bird Rock
08-01-08, 16:19
Powiedźcie mi jak stosować Krete Vitalmax'a (proch) z Carbo Olimpu w dniach treningowych i nietreningowych.
Pozdrowienia dla forumowiczów.
DT
Rano na czczo kreta 5g
przed treningiem carbo 50 g
po treningu kreta 5g + carbo 50 g
Porcję rozpuścić w 0,2 litra napoju.
Płaska łyżeczka od herbaty zawiera ok. 5g kreatyny.
DW
rano na czczo 5g
przed drugim śniadaniem carbo 50g
przed kolacją 5g + carbo 50g
50 g proszku ( 5 łyżek stołowych) rozpuścić w przegotowanej, ochłodzonej wodzie w ilości ok. 150–210 ml (ok. 1 szklanki) i dokładnie wymieszać. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu, przed w trakcie oraz bezpośrednio po treningu. Zaleca się stosować mikser.
Free Bird Rock
08-01-08, 16:53
Dzięki Mefiu1992 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=6090), jednak proszę jeszcze o inne propozycje starszych i dłuższych stażystów suplementacji.
heh ja trenuje dlugo i wiem dużo ylko na tym forum krótko jestem
wszystko ok, ale tylko to carbo wiczorem jest zle. To zalezy od Twojej diet kiedy brac carbo. Najwiecej wegli potrzebujesz na sniadanie, przed i po treningu. Tam mozesz uzyc dawki weglowodanow w proszku.
Kredke z fazą nasycenia przez 5 dni potem 10 g dziennie rano na czczo i po treningu a carbo po treningu równiez by odbudowac energie po treningu w weglowodany a carbo moze byc równiez jako prekursor kreatyny
Suplementacja kreatyny(monohydratu) jest w podwieszonych.
Rozpisał ok.
Napisz ile masz carbo i czy chcesz brać to tylko w terminach okołotreningowych, czy uzupelniac tym dietę.
Free Bird Rock
09-01-08, 17:54
Carbo mam narazie 1 kg bo wziąłem to na próbe. Wczesniej do kretki brałem dextro przez pare cykli. Jesli bedzie to zdawac egzamin to zainwestuje w wiecej worków.
W takim wypadku bierz carbo tylko w przed i po treningu lub tylko 1 dawkę.