Zobacz pełną wersję : Moja 1 fotka xD
heheh moja pierwsza foteczka na tym forum :D
rzezba jest ale jak dla mnie za malo masy zdecydowanie !
no nie jest źle.. ;)
widać mięśnie i nawet ładnie urzeźbione ...
ale przydało by się tuszy nabrac ;)
powodzenia zycze! ;)
wieksze ramiona by sie przydaly i masa, obij ta rzezbe masa miesniowa a potem ja wyrzezbij fajnie
trening i suple masowe. Tluszczu niechce tylko piękna sucha mase ... XD
masy nie ma bez tluszczu chyba ze sie trzymasz diety z dokladnoscia i masz dobrze dobrana diete i suple i wsyztsko w odpowiednich godzinach a to i tak zawsze bedziesz miec tluszcz nic na to nie poradzisz
Mase trzeba robic mase i bez tłuszczu sie nie obejdzie gainery z kreatynkami i to duzo
wszystko ładnie ale mam jedno pytanie, po 20 miesiącach na silce masz 31 w bicu i wyciskasz 77 kg? To od czego ty zaczynałes :D?
noo własnie a osiagi ciekawe
14 lat mialem od czeo zaczynalem ... szkoda gadać bic 28 wyciskanie 35 kg hehe
a i na silke ogólnie chodzxe 20 miechów ale tak z 10 juz normalnie z treningami pierwsz 10 to wpadlem po wyciskałem pomachalem na bica i do domu :D
no to tylko wziasc sie konret rozpisac dobrze dietke zapodac i i odzyweczke jakas dobra cały czas i bedzie dobrze
Dla mnie git, pokaz przod:D
niee przodu nie pokaże wstydze sie :D a co mi tam : '
masa na przod... nie zalamuj sie bedzie dobrze ;D
Coś mi tu śmierdzi, w 20 miechów 3 cm w bicu? Opierdzielasz sie chyba.
tak to jest jak sie bierze odzywki treca...
wlasnie to dziwne jakies ? ja cwicze 11 miesiecy i mam wieksze przyrosty przez ten okres a nie wygladasz jak bys byl chudy
Ja nie wyglądam jakbym był ghudy lol ? ja jestem chudzielcem hehe
Dla ludzi którzy włączyli sie do topicu (czytajcie wcześniejsze posty) chodze 20 miechów ale piersze 10 to tak wpdłem pomachałem wyszłem to był muj trening :D aha i nie brałem żadnych odżywek xD dopiero od 17 grudnia jestem na cyklu :D odżywki mam z scitec nutrition
pierWsze, wyszEDłem, mÓj
a co do tematu to chyba jemu chodzilo "a nie..."<- taki przerywnik nie dokonczony. I "Wygladasz..." jako nowe zdanie
no własnie a te sciteki to dobre w ogóle