PDA

Zobacz pełną wersję : Co bedzie najlepsze po kredce

Seba87
08-01-08, 14:34
Jaka bedzie najlepsza odzywka po kreatynie by utrzymac pompe i jednoczesnie podbudowac troche masy ja mysle o aakg w połaczeniu.. własnie z czym lub co innego piszcie.

ewerest2
08-01-08, 14:46
aakg to ta arginina?
brałem l-arginine weidera, nic wielkiego :P troszke poszła mi siła ale co dziwniejsze urosłem 2 cm ;) tego jeszcze nie grali ;) mam też zamiar wypróbować to aakg ale dopiro po cyklu. Arginina ma to do siebie ze powieksza dostarczanie aminokwasów do komorek co kożystnie wpływa na synteze białek, wiec samo przez sie mówi zeby walnąc dobre białko... mozesz walnać do tego jakiś booster :) to by bylo dobre polaczenie ;)

Seba87
08-01-08, 14:49
Własnie mysle ze pasowaloby z jakims dobrym białeczkiem połaczyc. AAKG to jest booster no hyhy chyba ze chodzi ci o buster testo, a samo aakg to nie tylko arginina chyba cos tam jeszcze jeest z tego co pamietam

ewerest2
08-01-08, 14:53
miałem na mysli booster testosteronu :p myślałem ze sie domyslisz:P no aakg to nie tylko arginina jest tam ornithina i inne duperele ale w wiekszości arginina wlaśnie. Białko według mnie jak najbardziej :)

Seba87
08-01-08, 14:57
Noo po 60 tce tribula olimpa było nieźle siły bede musiał spróbować 90 the teraz. I jeszcze zastanawiam sie do gh max universala albo sterol complexa

Punisher
08-01-08, 15:03
Jest duża różnica pomiędzy l-argininą a alfaketoglutaranem argininy jeżeli ktoś by nie wiedział.
Może byś spróbował coś typu Nitrobolon1.
Możesz spotkać się ze słabymi opiniami tego produkty, jednak spowodowane jest to, że ludzie mylą go ze stakiem kreatynowym, którym on nie jest. Szczerze to nie brałem NB1 więc nie wiem jak jest naprawde, ale składniki są dobre - może znajdziesz jakąś alternatywę do tego. No i białko to wiadomo, że przydatne.

Seba87
08-01-08, 15:05
Po kredce raczej chyba nie powinno sie zapodawac nitro bo to tez kreatyna wiec chybanie bedzie efektów?

tom
08-01-08, 15:10
tam jest mało kreatyny więc luz, to jest typowy booster przedtreningowy

Punisher
08-01-08, 15:12
Nie chodzi mi konkretnie o Nitrobolon1 - ma on w sobie ester kreatyny.Tylko że nie wiem jakie tam są proporcje - ilośc HCL.
Zobaczcie na skład - mówię o tej reszcie składników.

Przerwa od kreatyny wiadomo, że musi być...
Chyba, że ktoś jest mocno zaawansowany to wtedy sprawa wygląda inaczej...

Seba87
08-01-08, 15:12
A nie biore nitro bo potem trzeba obnizac a tego bardzo nie lubie. Jak ćwiczyc to na maxa a nie obnizac i sie bawic

Punisher
08-01-08, 15:21
Jak chcesz, to zależy od organizmu.
To pozostaje zwykłe aakg. Jedne z najmocniejszych aakg mają składniki (które ma np. Olimp aakg mega hardcore) aakg + citruline malate.
Ale możesz też wziąśc aakg trec'a (nie ma cituliny malate) ale też na pewno spompuje. Dla początkujących same aakg dużo pompuje, ale jak jesteś po stakach to może być różnie. Wybór należy do ciebie:)

Seba87
08-01-08, 15:26
Na razie to mam stacka olimpa masakre i jest lypa raczej zadnej pompy nie ma. A co do aakg olimpa to jest droższe i zapewne trzeba duzo tego brac z tego co wiem, a w treca za bardzo nie wierze ale zobacze trzeba bedzie wybrac

tom
08-01-08, 15:43
Na razie to mam stacka olimpa masakre i jest lypa raczej zadnej pompy nie ma.

tak myślałem:)

chcesz dobrego no-bostera?
no shotgun lub white blood

Seba87
08-01-08, 20:54
to moze zaopatrze sie w storma bo 200 nie bede dawał na tego no shotgana racze

Punisher
08-01-08, 21:04
Storm kosztuje też pod 200. Chyba, że małe opakowanie to >100zl.
Male opakowanie storm'a w polaczeniu z schock therapy malym opakowaniem daje pelny cykl.

Seba87
08-01-08, 21:07
to jest małe opakowanie shocka o ciekawe ale 200 to raczej nie chciałbym dac na same odzywki wole jakies tańsze połaczenie raczej

Punisher
08-01-08, 21:38
No to już wyższa półka, a i tak nie najwyższa. Za jakość się płaci.

Seba87
08-01-08, 21:39
Czy ja wiem zapłaciłem dosc sporo za masakre która za duzo mi nie dała wiec nie za bardzo juz ufam takiemu zdaniu

dzako18
09-01-08, 11:10
ja znalazłem Stroma za 105 zł duzego (linka moge dac na priv)

Punisher
09-01-08, 19:17
Czy ja wiem zapłaciłem dosc sporo za masakre która za duzo mi nie dała wiec nie za bardzo juz ufam takiemu zdaniu

No ale gdybyś kupił więcej, przypuśćmy na cykl 7tygodni a nie 2, to efekt też byłby inny. No i koszty również. Chyba, że byś pomyślał o połączeniu jakimś.

Seba87
09-01-08, 19:24
teraz po kredce to mysle o aakg olimpa z tribem jakims i białeczkiem ostrowi moze bo tanie jest i białeczko po treningu i na sen