PDA

Zobacz pełną wersję : co na 2 cykl krety i gainer

zapytajnik
08-01-08, 14:34
witam panowie...
mam pytanko, jaka kreatynke wziac na drugi cykl kreatyny?? chodzi mi o konkretny produkt;d planuje wzaic do tego jakiegos gainerka...hmm, moze mass XXL 4,8 kg...co mowicie o tym??

Seba87
08-01-08, 14:36
Wybierałbym pomiedzy xpandem gdyz słyszałem ze dobry stuff albo stormem tez konkret ewentualnie shocka mozna zapodac. A co do gainerów to tylko nic trecowskiego. I mozesz jeszcze cp wziasc bo na mnie zawsze działa i połaczyc z jakims prostym mono i tanim.

ewerest2
08-01-08, 14:50
na drugi cykl xpand, albo cell pump? odradzam... cykl zrób na mono mega capsy 1250 olimpa dają rede... chyba ze masz wiecej kasy to dobra jest kreta z universala, gainer moze być mass xxl, choć lepiej mega mass weidera...
pozdro...

Punisher
08-01-08, 14:54
Napisz na czym miałeś pierwszy cykl i kiedy, wtedy można pomyśleć co na następny.

Seba87
08-01-08, 14:59
Zastanawiam sie czy to 2 cykl od poczatku czy kolejny

Punisher
08-01-08, 15:07
Poszukałem, troche sprytu i to jest drugi cykl- pierwszy na mono,topmass'ie i glutarolu.

Proszę uzupełniać dane w temacie - czytaj podwieszone zanim założysz temat.

Do rzeczy:
Napisz czy byłeś zadowolony z efektów z 1 cyklu.
Jeżeli tak, to powtórz cykl na tej samej formie kreatyny + dodatki.

zapytajnik
09-01-08, 11:42
witam...
pierwszy cykl mialem na mono ( zielona Vitalmax) top mass i glutaminie z treca...przed cyklem kreatynowym zjadlem 6 kg masaa xxl... otoz o dpowiedzi na pytanie ,,sofok666'' nie bylem wlasnie zadowolony za bardzo z efektow po pierwszym cyklu i teraz chcialby tego uniknac...wiec co radzicie w takiej sytuacji??
P.S. sorka ze nie napisalem od razu wczesniej przebytego cyklu...

zapomnialem dodac ze mono z vitalmaxu zabraklo mi troche do konca cyklu i dokupilem kilka blistrow z olimpu mega caps 1250...

Punisher
09-01-08, 19:19
Opowiedz coś o swojej diecie i o treningach. Trzeba szukac przyczyny dlaczego nie byłeś zadowolony. Czy trzymałeś dietę i zmieniałeś odpowiednio treningi, robiłeś regeneracje itp.