Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : "Pytanko odnośne cyklu..."

siwy1818
07-01-08, 22:25
witam... przejde do konkretow.. mianowicie mam zamiar zrobic sobie cykl z 10 strzałów NANDROLONE - DECANOATE , 10 strzałów STANOZOLOL a na koniec 300 tabletek metki rosyjskiej...tzn mam juz to wszystko kupione...i tu sie zaczynaja schody...;) czy mogłby mi ktos doradzic jak mam to brac zeby efekty były zadawalajace... wszystko to połacze z odzywkami...kreatynka białka itp...;) myslicie ze cos wejdzie...? pozdrawiam...

ps...18 lat mam...;)

lg team
07-01-08, 22:36
wszystko zle!

podaj swoja wage, wymiary, staz, oraz to co do tej pory brales,

lesiu
07-01-08, 23:36
po pierwsze do deki test !!!chyba ze chcesz zeby ci pytka nie stala
dane podaj !

Rynju
08-01-08, 06:32
hehe wlasnie decadicka sie nabawisz ;)
to twoj 1 cykl!?
Jesli tak to nierozsadny i za mocny

vold
08-01-08, 08:14
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

lg team
08-01-08, 11:00
co prawda DD nie u kazdego ma prawo wystapic - sam znam takich u ktorych nie wsytapilo - aczkolwiek czesciej wystepuje niz nie wystepuje,

dlatego z gory zaklada sie ze wystapi i nalezy dodac tescia,

siwy1818
08-01-08, 12:06
a) staz...----> 3 lata nie regularnie
b) Celu Cyklu -----> masa i siła...ale głownie masa...
c) Dotychczasowego kontaktu z saa ---> rok temu cykl z 15 strzałow omki...
d) Przeciwskazania ----> dendencja do chudniecia...:P
e) wiek, waga -----> 18 , 65 kg

lg team
08-01-08, 12:46
no ladnie, czyli mozna Cie zaklasyfikowac do grupy ludzie, ktorzy w okresie zimy robia mase zeby sie pokazac na lato, a w ktorym to lecie wracaja do punktu wyjscia i za rok sie cykl powtarza,

rozumiem tez, ze nieregularne cwiczenia to bardzo nieregularne ciwczenia byly z przewaga przerw niz okresow wzmozonych treningow,

rozumiem tez, ze pojecie dieta, odzywka bialkowa, gainer, kreatyna rowniez jest Ci obce,

moral - daj sobie spokoj, tony koksu nie zrobia Ci same miesnia a jedynie sezonowego leszcza ze zryta psychika i postepujaca depresja posterydowa,

vold
08-01-08, 14:56
Jak już jesteś taki napalony to dokup do decy testosteron i zapomnij o 300szt mety przy tej wadze.

Jeszcze jedno bo piszesz że 300 mety dasz na koniec , świadczy to tylko o braku twojej wiedzy na temat dopingu, proponuje poczytać posty podwieszone pt "PRZYKŁADOWE CYKLE" nie mówie abyś dokładnie takie robił ale mniejwięcej zobaczył jak wygląda rozplanowanie takich środków bo ty wszystko na odwrót.

lg team
08-01-08, 15:02
wolgole niech zrezygnuje! a nawet jak juz jest chetny koksu niech walnie 100 metki i mu wystarczy na poczatek, a od dzis powinien zaczac czytac, czytac, czytac!

podobnie jak pewna osoba ktora podeszla do mnie na ostatnim treningu w tamtym roku i chciala sie poradzic,

mowi do mnie - robilem cykl deka + omka + wins, odczekalem 4 tygodnie i zrobilem mini cykl ze 100 metki i 10 omek, teraz zle mi jest na psychice i wszystko leci, i za h... nie moge utrzymac, co robic pyta sie...

tak samo moze byc z Toba drogi autorze postu, takze czytaj,

Seba87
08-01-08, 15:13
Ja na poczatek zapodałem 200 metki na czysty organizm po kredce i efekty były bardzo zadowalajace bez osłonki brałem i nie było zbytnio obciazenia na watce

lg team
08-01-08, 15:17
czyli tez zrobiles to 100% od konca, gratuluje rozsadku,

Rynju
08-01-08, 16:41
po tym co przeczytalem i te szescdziesiat cos kilo wagi to ilosci na cykl o jakich mowiles na poczatku i nieiwlka umiejestnosc i doswiadczenie by mogly ci tylko mocno zaszkodzic.
Sadzac po wadze chcesz sie zmasowac :P
to taki cykl gdzie masz priorytety nastepujace:
1. DIETA NA MASE
2. DIETA NA MASE
3. DIETA NA MASE
4. odzywki by uzupelnic braki (szczegolnie przy mecie ci sie przyda duza ilosc bialka razem ze spora iloscia wegli jesli masz problemy z nabieraniem masy)
5. 5 tygodni przy 15-20mg mety ed
6. oslonki na watrobe
7. 12 godz ostatniej mecie odblok z 12 clomidu (zaczynajac 1 dzien 100mg, i do konca po 50mg)
8. tydzien po odbloku kreatyne
9. I CALY CZAS DIETA I TRENING NA MASE :)

lg team
08-01-08, 17:22
kreatyne lepiej zaczac przyjmowac w ostatnim tygodniu przyjmowania mety, pozwoli to lepiej zachowac objetosc miesnia, niz zaczac ja przyjmowac dopiero jak pojawia sie mozliwe spadki ;-)

Rynju
08-01-08, 17:39
hmm spotkalem sie z wiekszoscia opinii ze walsnie lepiej po odbloku cyklu. Tydzien po koncu odbloku, bo podczas cyklu lepiej dac miejsce do popisu strydom bo efekty beda mizerniejsze. Tez tak myslalem jak ty, ale jednk racjonalniej bedzie po odbloku wlasnie kiedy juz sie odblokujesz zeby nadal trzymac miesnie w stanie pobudzenia a nie by zaczelo spadac

lg team
08-01-08, 17:45
tylko, ze je nie msyle, nie slysze tylko stosuje i mowie/pisze z doswiadczenia,

Rynju
08-01-08, 17:55
no ja teraz mam zamair zamienic, poki co to z doswiadczenia tak jak ty ;) dla tego ten sposob slyszany trzeba wyprobowac w praktyce

Rynju
08-01-08, 18:03
choc nie wiem czy nie leepiej bedzie podczas odbloku a tydzien po odbloku tribulus hmmm?

lg team
08-01-08, 18:18
jak to sie mowi - kwestia indywidualnego przypadku,

nie wszystko to co dziala na mnie czy kogos innego nie musi dzialac na innych, trzba eksperymentowac w tym sporcie, nie ma jednej recepty na to czy tamto, nikt nie da skutecznego sposobu na zrobienie rzezby czy masy, zawsze moga pojawic sie sprzecznosci i nieco inny wynik niz u innej osoby,

t0nix
09-01-08, 09:09
Do autora:
Zaczynasz od konca kolego, sadzac po Twoich osiagach nie zdazyles nawet opanowac odpowiedniej techniki wykonywania cwiczen, a co dopiero o jakimkolwiek balansowaniu mikro i makro skladnikami Twojej diety.

Stosujac Saa (STERYDY ANABOLICZNO ANDROGENNE) jestes w stanie zrobic sobie tylko i wylacznie krzywde.

"w wolnych chwilach silownia" samo Twoje podejscie powinno Cie na starcie dyskwalfikowac.