Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Dibencozide Magnum

ooolekooo
06-01-08, 21:55
Witam! Mam 16 lat waże 56 kg ćwicze ok. 5 miesięcy, oczywi¶cie staram się przytyć i jem do¶ć dużo ale przy mojej przemianie materii bardzo ciężko jest przybrać na masie. Jak narazie używałem tylko gainerów ale teraz chce spróbować czego¶ o nazwie "Dibencozide Magnum" http://www.allegro.pl/item291517652_megabol_dibencozide_magnum_100kaps_w ysylka_5zl.html
z tego co zrozumiałem z opisu jest to suplement który przy¶piesza wzrost masy i powoduje zwiększenie łaknienia u osób z niedowag±. Czy kto¶ wie co¶ więcej na temat tego suplementu, czy powinienem go kupić? Dzięki z góry i pozdrawiam

dexter
06-01-08, 22:25
Ja tego nie brałem, ale opinie na temat tego s± podzielone. Słyszałem jednak, że apetyt sie poprawia więc nie zaszkodzi kupić, ale pamiętaj ani to ani gainer ci nie pomoże jak nie będziesz miec dobrej diety, a tym bardziej że masz problemy z przybraniem na masie.
pozdro

Seba87
06-01-08, 23:30
Lepiej kupic jakies mono niz brac taka pierdółke. Sam to brałem i zadnych efektów nie było

Puchacz!
06-01-08, 23:36
No moj kumpel to bierze bo ma problem z nabraniem masy, to mowi ze jest ciagle glodny. Bierze 6 tabletek na dzien. Pozdro

ooolekooo
07-01-08, 16:39
Wła¶nie zauważyłem że Dibencozide Magnum Megabola oraz Dibencozide force Treca jest na forumowej czarnej li¶cie odżywek i zastanawiam się dlaczego. Może w takim razie jest jaka¶ odżywka o podobnym działaniu godna polecenia, albo może DIBENCOZIDE B-COMPLEX Activity jest lepsze. Prosze o odpowiedĽ i z góry dzięki, pozdrawiam

gelolbn17
07-01-08, 19:53
lepiej zainwestowac w jakas kratyne niz wynalazki jakies która s± przereklamowane po co sprawdzac czy działa skoro kreatyna jest sprawdzona
i naprawde działa

simonides
09-01-08, 16:42
Dawki tych preparatow sa mocno zanizone - z obawy na wydolnosc watraby.
Na opakowaniu pisze ze powinno sie brac 2 dziennie - ja biore 4 i jem prawie non stop ....

Jak dla mnie ok , polecam - na łaknienie ...

Rynju
09-01-08, 16:45
ja nawet roznicy laknienia nie widzialem ;/ brale jak na opakowaniu pisali, strata kasy i czasu

yosiff
01-02-08, 23:31
no dobra a jesli ktos ma juz oddzywki to czy ktos moze si epodzielc uwagami na temat ACTIVITA DIBENCOZIDE B-COMPLEX ...ale activity nie begabola bo megabol to neiwypał

Paluch
01-02-08, 23:54
a diete masz?