Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zażywanie NO

simonides
06-01-08, 16:42
Witam, jestem teraz na AAKG od treca... Bardzo podobają mi się efekty i mam pytanko , czy mogę brać to tak długo jak chce ? Czy powinno sie robić przerwy po cyklu ? I czy ma to jakieś skutki uboczne (dlugie zażywanie).

rafalkomando
06-01-08, 17:08
nie ma sensu jechania na tym cały czas... musi byc przerwa tyle ile cykl trwał... jesli ci on pomaga masz po nim przyrosty to zrób przerwe i później połacz go z jakims stakiem i bedzie naprwde bomba... skutków raczej nie bedzie jedynie taki ze jak będziesz długo stosował to z czasem bedzie przynosił on jak najmniejsze zadowolenie poprostu przestanei działac... nie mozna brac cały czas bo organizm nie bedzie na niego wo gule reagował.

Opi
06-01-08, 20:37
Witam, jestem teraz na AAKG od treca... Bardzo podobają mi się efekty i mam pytanko , czy mogę brać to tak długo jak chce ? Czy powinno sie robić przerwy po cyklu ? I czy ma to jakieś skutki uboczne (dlugie zażywanie).
mozesz sprecyzowac jakie dokladnie efekty?

Seba87
06-01-08, 23:26
Własnie mógłbys opisac efekty bo sam własnie mysle nad zakupem AAKG i to po cyklu z kreatyny.

simonides
07-01-08, 09:10
Efekty - dobra pompa i po 1 tyg zauważalnie wzrasta siła ...Poźniej ma być już tylko lepiej podobno. Ja też jestem wlasnie po cyklu z kreatyny i sobie to wziałem - bomba. Poźniej pewnie zrobie sobie przeerwę wezmę ZMA a po tym jakas kreatynka + NO :D

Seba87
07-01-08, 12:20
Ja po kredce przewaznie wale tribusterona olimpa 60 tke i jest wypas bardzo duzo siły przychodzi przy samej 60 tce a 90 tki jeszcze nie brałem. A z kreatyn to mysle ze moze nitro albo storma raczej cos z zagranicznych

Opi
07-01-08, 15:18
a to 2 pytanie czym mozna to polaczyc z kreatyna?

Seba87
07-01-08, 20:30
ja bym to połaczył z tribusteronem jakims i bedzie siła dobra po tym

simonides
09-01-08, 16:22
Można połączyć z kreatyną AAKG - patrz Nitrobolon :D

Seba87
09-01-08, 19:10
Jesli aakg jest po kredce to lepiej połaczyc ja z czyms bezkreatynowym