Zobacz pełną wersję : Zażywanie NO
Witam, jestem teraz na AAKG od treca... Bardzo podobają mi się efekty i mam pytanko , czy mogę brać to tak długo jak chce ? Czy powinno sie robić przerwy po cyklu ? I czy ma to jakieś skutki uboczne (dlugie zażywanie).
rafalkomando
06-01-08, 17:08
nie ma sensu jechania na tym cały czas... musi byc przerwa tyle ile cykl trwał... jesli ci on pomaga masz po nim przyrosty to zrób przerwe i później połacz go z jakims stakiem i bedzie naprwde bomba... skutków raczej nie bedzie jedynie taki ze jak będziesz długo stosował to z czasem bedzie przynosił on jak najmniejsze zadowolenie poprostu przestanei działac... nie mozna brac cały czas bo organizm nie bedzie na niego wo gule reagował.
Witam, jestem teraz na AAKG od treca... Bardzo podobają mi się efekty i mam pytanko , czy mogę brać to tak długo jak chce ? Czy powinno sie robić przerwy po cyklu ? I czy ma to jakieś skutki uboczne (dlugie zażywanie).
mozesz sprecyzowac jakie dokladnie efekty?
Własnie mógłbys opisac efekty bo sam własnie mysle nad zakupem AAKG i to po cyklu z kreatyny.
Efekty - dobra pompa i po 1 tyg zauważalnie wzrasta siła ...Poźniej ma być już tylko lepiej podobno. Ja też jestem wlasnie po cyklu z kreatyny i sobie to wziałem - bomba. Poźniej pewnie zrobie sobie przeerwę wezmę ZMA a po tym jakas kreatynka + NO :D
Ja po kredce przewaznie wale tribusterona olimpa 60 tke i jest wypas bardzo duzo siły przychodzi przy samej 60 tce a 90 tki jeszcze nie brałem. A z kreatyn to mysle ze moze nitro albo storma raczej cos z zagranicznych
a to 2 pytanie czym mozna to polaczyc z kreatyna?
ja bym to połaczył z tribusteronem jakims i bedzie siła dobra po tym
Można połączyć z kreatyną AAKG - patrz Nitrobolon :D
Jesli aakg jest po kredce to lepiej połaczyc ja z czyms bezkreatynowym