Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Plecy do oceny

m@bi
03-01-08, 22:44
Witam prosze o ocene :) Wszystkie dane sa w profilu zaznacze tylko ze cwicze na mase jestem Wysoki 189

Hadzbe
03-01-08, 23:48
Nie jest zle:Du mnie podobnie:Dcwicz a bedzie jeszcze lepiej:D

lukemaster
04-01-08, 10:19
cwicz cos tam jest :)ale nie na tyle zeby powiedziec wow

popeye
04-01-08, 14:42
Czytałem dane w Twoim profilu no i nie jest źle jak patrze na fotke. Wiem po sobie bo mam 195cm wzrostu, że nie jest łatwo i szybko osiągnąć powalający efekt przy takim wzroście gdy ma sie długie kości i długie mięśnie ale wiadomo, że wszystko jest do zrobienia ;)

Przyrostów!

Punisher
04-01-08, 14:51
Jesteś na dobrej drodze, ale przyłóż się do najszerszego grzbietu.

Gnidek
04-01-08, 17:46
Strasznie slabo jak na 18 miesiecy nie widac bys cwiczyl te plecy
Pozdro

VegetaSSJ3
04-01-08, 18:53
Dlamnie tez cienko wiem ze jestes wysoki ale to niewazne skup sie nad motylami bo ich to wogole nie ma

m@bi
04-01-08, 19:53
Dlamnie tez cienko wiem ze jestes wysoki ale to niewazne skup sie nad motylami bo ich to wogole nie ma

Nie wazne ze ktos jest wysoki a niski smieszny jestes :]
Im jest sie nizszym to łatwiej jest zrobic sylwetke... tak samo jest przy wyciskaniu ciezej bo dłuższe łapy...

VegetaSSJ3
05-01-08, 10:07
Jesli jest ktos wyzszy to niech nie cwiczy i niech sie nie zali ze jest mu trudniej czy w strongamach patrza czy ktos jest wyzszy ma to samo robic co kazdy wiec niech nikt nie pierdzieli ze jest wysoki i jest mu ciezko jesli jest mu ciezko to niech sie nie zabiera

brutal4
05-01-08, 11:06
no w sumie wszystko jest dobrze.. bardziej postaraj sie najszerszy grzbietu.. stary wiem co to znaczy ciezkie wyciskanie choc nie jestem wysoki( 180 ) to mam slugie rece i dzwignia ciezaru jest za dluga..3m sie i oby tak dalej:)

monohydrat
05-01-08, 11:13
Oceniajac zdjecie to takie plecy mozna miec nie cwiczac. Przykro mi, ale taka jest prawda. Ogolnie zrob zdjecie tak zebys stal prosto, a nie lekko z boku, wtedy moze bezie lepiej. VegetaSJJ3 zawodnicy Strongman wdupiaja mete jak platki zbozowe, wiec im wzrost nie robi roznicy. Wysokim jest o wiele ciezej, zobacz, ze 90& kulturystow jest ponizej 180 cm wzrostu. Przypadek ?!

m@bi
05-01-08, 11:40
Nie żale sie :] Tylko ze ty obok mnie bys wygladał jak dziecko.... Twoje posty tez sa żałosne stary.. Mozesz pisac ze nic nie widac słabo jak na 18 miechow kazdy wyzszy ziomek co cwiczy na siłowni wie o co kaman a ty ze swoim srednim wzrostem nie kapujesz :] coz nie moja sprawa.. :D Jesli jestes taki mocny to wstaw swoje zdjecia w normlanej pozie a nie zrobiles 100 pompek spompowany napiol sie i cykaj fote xD tak to własnie widze... wq sie ze napisałes ze nic nie widac jak ja tyram na siłowni jak wół !!

Kakashi
05-01-08, 17:32
tak ale w kulturystyce strasznie zwracaja uwage na wzrost:D a jakby nie patrzec to tutaj mamy forum ulturystyczne:D dobrze mowie?:>

Nuru89
05-01-08, 20:51
Masa ;) pracuj dalej :) pozdro

Rynju
05-01-08, 22:26
dla porowania moge dac swoje foto. Nie jakies po treningu a zrobione przed chwila
wzrost :186
waga: 77
staz podobny co zalozyciel tematu okropne przerwy i wogole, ale biore sie ostro za mase teraz bo zaczalem cykl i diete od 4 dni ;)
http://img180.imageshack.us/img180/1308/95471961cc7.jpg

VegetaSSJ3
06-01-08, 09:57
Nie żale sie :] Tylko ze ty obok mnie bys wygladał jak dziecko.... Twoje posty tez sa żałosne stary.. Mozesz pisac ze nic nie widac słabo jak na 18 miechow kazdy wyzszy ziomek co cwiczy na siłowni wie o co kaman a ty ze swoim srednim wzrostem nie kapujesz :] coz nie moja sprawa.. :D Jesli jestes taki mocny to wstaw swoje zdjecia w normlanej pozie a nie zrobiles 100 pompek spompowany napiol sie i cykaj fote xD tak to własnie widze... wq sie ze napisałes ze nic nie widac jak ja tyram na siłowni jak wół !!
Piszesz ze wygladalbym przy tobie jak dziecko chyba sobie zartujesz masz plecki jak niemowlecie wogole miesni nie widac a popropo zadnych pompek nie robie wstawilem jedna fotke jak narazie moje plecy by cie mogly schowac i wcale nie widze ze tyrasz na tej silowni

attrywa
05-02-08, 19:53
jezeli chodzi o plecy to bardzo slabo ale lapka jalasd jest

PuaPAj
06-02-08, 17:47
Ekhem. M@bi nie wiem czym ty chcesz usprawiedliwic to ze masz te plecy kiepskie-wzrostem? Po prostu potrzebujesz wiecej masy miesniowej do tego zeby bylo cos widac wiec nie spiesz sie z wrzucaniem zdjec bo kazdy widzi to co widzi nikt Ci miarka wzrostu mierzyl nie bedzie. Bo jest slabo niestety

Janu1989
09-02-08, 00:38
Nie jest najlepiej ale rozumiem co to znaczy duzy wzrost... sam mam 185 cm. Poprostu cwicz dalej to i plecy pójdą do przodu. bicek za to sie niezle prezentuje.