Zobacz pełną wersję : ciekawostka
Musze uważać dlatego że dostalem 3 punkty za nic (przynajmniej moim zdaniem) zauważyłem że co niektuży moderatorzy jak ktoś sie im nie spodoba to za byle co albo ban albo punkty już stawiają nieliczni (na szczęście) punkty za żart za pomylke ja rozumiem że to poważene forum i bardzo ciekawe o kulturystyce ale już taka rygorystyka to lekka przesada więc apeluje do moderatorów o troche większoł wyrozumiałość i prosze o wypowiedzi czy się przypadkiem nie omyliłem z tym poglądem tylko forumowiczuw bez moderatorów a i jeszcze apeluje do moderatorów gdyby znaleźli tu coś np.ten i ten mod dali mi zanic punkty co to ma znaczyć itp. niech się nie mszczoł ani nic podobnego
prawda. nie pownni dawac od razu 2pkt ostrzezenia za to ze napisalem post ' :D :D :D :D' no moze to jest spam, ale wysle taki post jeden na 100 wiec nikomu nic sie nie stanie, a po prostu temat byl w miare smieszny dla mnie. wkurza mnie tez, jak w dziale trening dostalem ostrzezenie tylko za to ze napisalem ktora laweczka lepsza czy cos w tym stylu - a jeszcze lepsze jest to ze niektorzy tez daja takie posty a ostrzezenia nie dostali... pewno w ich temat mod nie zajrzal:evil:
lukemaster
03-01-08, 18:41
ej to zapodaj linkiem do tego tematu gdzie jest post z aktóry amsz ostzrezenie..to to przeanalizuje:)za 3kg gainera moge ci cofnąc osta:D ale takie zeczy to juz na pw;)pozdrawiam
szczerze nie chce mi sie i nie mam zamiaru sie skarzyc na zadnego moda bo to szczeniackie. mam nadzieje ze po prostu to przeczyta i przestanie tak robic :)
poza tym te osty swoje da sie cofnac wzamian za soga jak sie kliknie czy cos w tym stylu
pozdro
Ja tez mam żal ... za to ze w dziale trening, gdzie pytaja sie o ławki, atlasy,hantle i wogole o caly sprzet, ja zapytalem sie o pas i dostalem ostrzezenie bo to podobno nie ten dział ... no to albo kazdego kto sie pyta tam o sprzet obdarzyc ostrzezeniem i kasowac temat albo zrobic nowy dział ze sprzetem ;/;/;/
Co prawda to prawda , ale no za jakieś przekleństwo czy jakiś żart to drobna przesada by dawać punkty .
rafalkomando
04-01-08, 21:19
macie racje panowie ale zrozumcie to .,nie ma tu chamstwa,przeklenst, i obrazania innych!! ale spoko powiem wszystkim zeby wyluzowali.,.,a jesli ktos bana dostanie prosze pisac do mnie na gg