Zobacz pełną wersję : dieta na redukcje tłuszczu. (do oceny)
7.00
płatki kukurydziane
mleko o,5 %
hertaba
chleb z serem
11.00
2 kromki chleba bailego jakas chuda wedlina
woda
14 obiad
talerz zupy
2 danie
ryż z przyprawami
jaks surówka
woda
16. owoce
woda
19. kolacja.
woda
kromka chleba z serem jakieś warzywo
NIE WIEM CZY MOZE BYĆ. POMYSLAŁEM O TAKA NA POCZĄTEK PROSZE O RADY. GÓWNIE CHODZI O JAK NAJWIĘKSZE SPALENIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ.
Wiek 18
wzrost 180 cm
waga 110 kg
w zasobach domowych lkarnityna trecka
Vitamin plus olimpu.
cel:zrzucenie jak najwiekszej ilości tkanki tłuszczowej.
chleb - wasa sport albo jakis light, jesli nei to nie pieczywo biale a ciemne, zamaist sera chuda poledwica, hebratka zielona, lub czerwona.
Podlicz weglowodany i bialka i zobacz w temacie ukladamy diete na rzezbe/redukcje... czy sie zgadza z twoim
7.00
płatki kukurydziane/płatki owsiane
mleko o,5 %
hertaba
chleb z serem /wywal chleb
11.00
2 kromki chleba bailego jakas chuda wedlina/na redukcji chleb wywal, zamiast tego ryz +kurak lub inne mieso
woda
14 obiad
talerz zupy
2 danie
ryż z przyprawami
jaks surówka/ gdzie bialko???
woda
16. owoce
woda /to nie jest posilek
19. kolacja.
woda
kromka chleba z serem jakieś warzywo/to tez
NIE WIEM CZY MOZE BYĆ. POMYSLAŁEM O TAKA NA POCZĄTEK PROSZE O RADY. GÓWNIE CHODZI O JAK NAJWIĘKSZE SPALENIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ.
Nie masz sie glodzic to nie jest dieta a glowowka. Każdy posilek ma zawierac bialko, tluszcz i wegle (procz ostatniego). Weglee tylko złożone (ryz , kasze, platki owsiane) chleb wywal. wegle ogranicz do 3-4g/kg masy, bialko z 2-2,2g/kg masy i reszta zapotrzebowania z tluszczu.
Jeszcze patrzac na twoja wage. Cwiczysz na silowni?? Czy ta waga to udział miesni (przypakowany jestes??:P), czy raczej dużej tkanki tłuszczowej??
Mysle ze to jakies 25 do 30 % mojej masy ciała. nogi mam bardzo silne bo wyciskam na nie 150 KG klata i bic tez nei ejst źle porpostu potrzebuje zbic na maxa tkanke tłuszczową bo mam brzuszek wtecz brzucho a go nei chcę
7.00
ryż
odtłuszczone mleko w proszku + cukier 1 łyzeczka
hertaba
11.00
2 kromki chleba bailego jakas chuda wedlina
woda
14 obiad
talerz zupy
2 danie
ryż/kasza jęczmienna/ kasza gryczana z przyprawami
jaks surówka
woda
16. owoce
ser biały odtłuszczony
odtłuszczone mleko w proszku
cynamon
płatki kukurydziane
łyzeczka cukru
19. kolacja.
woda
2 kromki chleba z tostera
wędlina chuda warzywo
skorygowałem prosze o poprowki i opinię.
na takim czyms stracisz wiecej miesni niz tluszczu :D
Człowieku ten dział jest po to żeby te diety tutaj sgłaszać do korekcji i poprawek a nie zebyś się cieszył ze ja na niej więciej mięsni strace niż tłuszczu. jaki gośc. Jak wiesz lepiej to napisz a jak masz pisać takie pierdoły to lepiejnic nie pisz.
Lol .... Koleś chce być miły a tu mu ciśniesz... _ A gdzie kultura i nieco ludzkiej życzliwości ?? ;]
NO to zamaist takichtekstów lepszym rozwiazaniem było by jakby napisał co mam zmienić i dalczego i by było po spraiwe a nei tka zabawa w niewiadomo co.
Zabawę to wiesz .... W przedszkolu ;] Tutaj są ludzie życzliwi i chcą ci pomóc, a czasem trzeba rzucić jakiś gryps w tematach żeby rozładować atmosferę...A ty tu z twarzą wylatujesz od razu...Po co to? ;>
Dobra nie ma sensu duskutować. od wrzucanie tekstów do rozluźniena atmosfery jest HYdePark tam sie pisze śmieci. ja czekam teraz grzecznie az ktos mi to co napsiłęm wczesniej ta nową diete skoryguje i juz.
Hyde park o.O .... OMG ... Co ty pracujesz w ZUS'ie? _ Wyluzuj się ... A ty od razu wylatujesz że ci przeszkadzamy... Zawsze możesz raportować o ostrzeżenie dla mnie ;]
Ghost widze że nowa ikonka, fajna...;)
Dzięki Lewku :* Nie no PROSTO to świetna sprawa jest ;)
NIe no super mi tez się podoba ;]
Heh thx ... Dobra bo tu się zrobił trochę off-top... Wracamy do tematu pomocy ;)
Powiem tak: Zmień dietę całkowicie,bo jedyna rzecz do której nie można się przyczepić to śniadanie(no offens ale tak jest).
Po pierwsze jeżeli ćwiczysz na siłowni to w diecie musisz mieć dużo białka(jeszcze więcej niż w diecie na masę).Jeżeli liczyć by twoją wagę to potrzebujesz jakieś 220 g białka(i to jest minimum),czyli jakieś 1kg piersi z kurczaka +3 duże jaja bądź mniej czegoś plus 2/3X dziennie po 30g odżywki białkowej.Co do Węglowodanów i tłuszczy to już zależy od Ciebie,czy wolisz:
-dietę z średnią ilością węgli i zero tłuszczu
cz
-prawie całkowite wyeliminowanie węgli(max 1 g na kg ciała) i reszta to tłuszcze.
Sam przez dwa miechy miałem dietę tłuszczową i chwalę ja sobie,bo jest skuteczna(w ciągu listopada i grudnia schudłem 4kg)do tego dieta jest bardzo smaczna(chodź po takiej ilości mięsa czułem się lekko zamulony).
Określ się jakoś to postaram Ci się pomóc w rozpisaniu.
Pozdro.
Ns siłowni obecnie nie ćwicze u mnie w domu nie przelerwa się z pieniędzmi takze nie moge sobue pozwolić na karnet. Dieta chodzi mi głównie o to aby stracić jak najwięcej tkanki tłuszczowej w domu ćwicze sobie jedynie wiecorami bruszki i pompki.