PDA

Zobacz pełną wersję : Zioło...:D

lenin8912
01-01-08, 22:34
Siema... chcialbym sie dowiedziec od was co sadzicie o paleniu zielska..:D jakie sa wasze opinie i czy ma wplyw na rozwoj miesni itd:) Ja sam pale <ostanio czesciej..:D> i nie dostrzegam jakis zlych zjawisk, poprostu jest fajnie, czekam na wasze opinie:) Pozdro

Geryon
01-01-08, 22:40
miałem kumpla w pracy co uwaza ze po zielonym miesnie mu urosły ;p on rpzed pójscien na siłownie musi spalić lufke... ale pwoiem szczerze ze jest olbrzymi tylko ze tępa strzała od jakiś wynalazków... nabrał sie od groma tego... hmmm moje zdaniena temat trawy jest takie ze nie pale. nie podchodzi mi to raz kiedyś próbowałem nie podoba mi sie to wogole. wole raz na tydzien wyjsc i napić sie piwka.

lenin8912
01-01-08, 22:46
W sumie racja , ale bywa i tak , piszcie dalej kto jakie ma doswiadczenie ?:)

pkmh
02-01-08, 10:28
Na forum juz bylo kilka takich tematów ;)
Ziele nie przeszkadza w rozwoju miesni a nawet troche "pomaga" w budowie masy, bo wiadomo ze po paleniu jest ogromne gastro ;P ;P( ale oczywiscie trzeba jeszcze wiedziec co jesc ) Minusem palenia jest to ze mozna sobie niezle banie zryć hehe pozdro

lenin8912
02-01-08, 11:45
TO fakt ze paleniu lapie sie pakmana:D i to jest dobre, a co do bani to czasami trzeba zaszalec:p i jresli ktos ma troche oleju w glowie to wszytko jest dla ludzi i ja sie nie smieje z tych co nigdy nie palili<chyba ze ktos mi wmawia a pozniije nie chce> albo nie chce , to ich sprawa i dzieki za odpowiedzi:)

Snakers
02-01-08, 15:33
No ja też ostatnio często kurze ;) . Osobiście wole palić niż pić. Raz poszedłem na siłke zjarany i było tak średnio. Jak już mam palić w dzień treningowy to tylko po siłowni :) .

lenin8912
02-01-08, 16:03
ja tez wole zapalic niz wypic:p ale w dni trenigowe nie pale nigdy , chyba ze w sobote po trenigu <wyjatek> pozdro

Nuru89
02-01-08, 19:14
Jedyny plus to gastro ;) napewno lepiej trawe niz speeda albo jakies inne LSD :)

47
02-01-08, 19:19
speed jest kwasem :O ??

Nuru89
02-01-08, 19:25
przeciez nie napisalem ze speed jest kwasem :)

47
02-01-08, 19:29
sory pewno zle zinterpretowalem :D mi w zasadzie ziolo nic nie dalo(palilem 2 razy) niektorym daje cos za 3 :D moze bylo po prostu spoko ale nic wiecej ;] wiec tego nie pale. poza tym to moze byc czynnikiem do powstania ginekomasti - taka ciekawostka :)

Nuru89
02-01-08, 19:31
Pewno zle ;)

bl00keRs
02-01-08, 21:45
jak sobie zapale ziolko raz na jakis czas to chyba nic nie jest ;] aczkolwiek nie patrze na siebie po zjaraniu lufy czy tam jak butelke z kumplami opendzluje.

tak czy siak po szlugach jak palilem widzialem 'niedorozwoj' jakby niz kiedys jak nie palilem ;] aktualnie przestalem palic od wczoraj i narazie sie trzymam ;p

bless8
02-01-08, 22:00
Ja znam typa, który chodził na siłkę zjarany i kumple zakładali mu więcej obciążenia niż zawsze brał i wkręcali mu ze podnosi normalnie. Dawał radę. Teraz wyciska o wiele więcej ale burak z niego masakryczny :D (nigdy nie był mądry) hehehe

Nuru89
02-01-08, 22:05
Ja tak umiem bez zioła :) ;)

Prezydent_1c
02-01-08, 22:58
Ja kiedyś miałem do tego inny stsunek niż obecnie. Nie wiem jak wpływa na mase itp. bo tutaj na ten temat nie znam zadnych dolegliwości ujemnych. Ale jeżeli chodzi o siłe, wydolość i wytrzymałość to po zapaleniu jesteśmy około 4-5 treningów do tyłu i cięzko zrobić jakiś postep przy paleniu 1x tygodniowo. Ogólnie wszytko wolniej idzie (nie mówie w dalszym ciągu o masie bo tutaj roznie bywa). A takich tematów już na forum było wiele więc do zamknięcia temat.

Nuru89
02-01-08, 23:07
jak powyzej

Seba87
08-01-08, 14:13
raz sie nabuchalem to mi tak oczy chciały sie same zamknac i w ogóle nie było mi do śmiechu:D

paweleeekkk
08-01-08, 22:25
Czasem nezaszkodzi. :D

Preferuje butle, bongo itd. bo lufa mi sie znudziła... chyba że na przerwie w szkole... :D

Seweryn11
09-01-08, 19:01
1 duży gram F-16 i jesteś bogiem przez jakieś 15min. dalej masz przesrane wymioty bul łba itp. szczerze nie jest źle ale jak ktoś się zajmuje kulturystyką na poważnie to mu odradzam się do tego dotykać.

Jony17
09-01-08, 19:29
ja tam pale teraz sobie postanowiłem ze w dni treningowe nie bede chociaz palił he napewno to cos da :P a co do tej ginekomasti to mi sie wydaje ze to bzdura bo w necie tak jest napisane a chyba nikt sie z tym nie spotkał ze od palenia gino wyjebuje znam wielu ludzi co pala po pare lat i im gino nie wyjebało he moim zdaniem to niemozliwe

47
09-01-08, 20:24
niby czemu niemozliwE? to ze wiele ludzi nie ma to nie znaczy ze nie moze byc przyczyna gino.

Jony17
09-01-08, 20:31
no nie wiem ja sie z takim przypadkiem nie spotkałem i moge sie załorzyc ze nikt z tego forum sie nie spotkał z takim przypadkiem ze od palenia komus gino wyjebało to jest tylko potwierdzone przez badania nie wiem to jest moje zdanie na ten temat

Seweryn11
09-01-08, 20:33
Różnie bywa jednemu tak drugiemu tak ale każdy robi jak chce ja osobiście od kąd ćwicze ani fajka ani lufy

Seba87
09-01-08, 21:56
lepiej nie palic nic

47
10-01-08, 09:57
jony nie znam sie na tym i ci nie udowodnie tego. pisze jedynie ze MOZE BYC przyczyna gineko.
po prostu jedni sa bardziej podatni inni mniej.
ale po co w ogole palic to ziolo ;p rozumiem tam w przerwie, ale ja i tak wole wydac na alko jak juz mam cos balangowac...

Seba87
10-01-08, 12:59
a ja tam mam gdzies alko bo słaby jest

mrmm
10-01-08, 22:13
lepszy alkohol bo trudniej chyba wpasc niz w palenie zielska...
PALENIE ZABIJA hehehe a piszecie ze pomaga:P

Seba87
10-01-08, 22:20
lepsze odzywki od palenia tez jakos tam uzalezniaja ale lepsze to niz w ogóle cokolwiek inneog

Street Fighter
12-01-08, 13:59
Ja pale z 4 lata i nie narzekam ;) Pale raz co 7-14 dni bo jak częściej to mi sie fazy wkręcają że mnie ludzie mnie śledzą ;)Po za tym wszystko jest zajebiście .Jak juz gdzieś pisałem można palić ale z dobrą ekipą (pomogą jak zaczniesz ćpać codziennie np.zamkną cię w klatce na detox :D) i z umiarem :P P0zdro wszystkim palaczom

paweleeekkk
12-01-08, 15:50
Ja też pale co jakiś czas. i nie narzekam. :)

VegetaSSJ3
20-01-08, 11:23
Palnie zielska wplywa niekorzystnie dla miesni a dlatego ze powoiduje ono zwiotczenie miesni czyli rozluznienie podobno w niektorych chorobach zastanawiali sie czy bedzie mozna wprowadzic konopie w obrut ale to tylko w Holandi ale jednak do tego nie doszlo bo wykryto w tym wiecj szkodliwych srodkow niz pomagajacych w chorobie jeden plus malao to ze powodouje to rozluznienie miesni czyli w spastyce bylo to przydatne a nam Kultorystom nie oto chodzi zeby miec luzne miesnie no nie tylko nabite jak sklala pozdrawiam

fantomas
11-02-08, 00:29
Jaki mam stosunek do palenia zielska? Ano taki jak np. do noszenia butów - człowiek może nosić buty jakie chce i może też połykać/palić co chce.

napinacz
20-02-08, 17:06
ja to mam tez juz baniak zryty od zielka

VegetaSSJ3
20-02-08, 20:24
Masz sie czym szczycic

Paton
20-02-08, 21:05
napinacz haha to by tlumaczylo to: http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9049

Co do palenia palilem duzo ale od kad cwicze ani troche moja kobieta odciagnela mnie. Ale powiem tak na mnie dzialalo pozytywnie wzrost na plus+ skupialem sie wkrecalem faze ze jestem animalem i musze cwiczyc ciezej az do zemdlenia wymiotow jak zwierze i szlo zajebiscie:)

MhL
20-02-08, 22:20
co do kolegi napinacza: http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9048

U mie jest podobnie jak u Paton`a.Tylko ze w moim przypadku kobieta mie wciagnela w trawke. To zla kobieta byla, bylo, minelo. Juz z pol roku nie mialem w ustach uzywki :).

m@bi
21-02-08, 13:43
Witam zacnych kulturystów. Jestem z policji pozbierałem wasze ip i niestety bede musiał was zamknac ^^ :D

a co do jarania po służbie czemu nie :D

Prezydent_1c
21-02-08, 16:39
Uciekajcie od tego...

napinacz
21-02-08, 18:13
dzisiaj wyjaralem 4 g i jest dobrze niedlugo cykl...

VegetaSSJ3
21-02-08, 18:48
Napinacz jesli palisz trwsko to zapomnij o sporcie

roger666
21-02-08, 19:43
Paliłem kiedys bardzo duzo, miałem pozniej problemy z koncentracjaTeraz nie pale bo mnie już to nie cieszy.Palenie zamieniłem na speeda i dxm(odradzam z całego mojego serca ważac 80 kg w przeciągu 3 miesiecy maratonów na tych srodkach wazyłem 63 kg, strasznie niszczy organizm, teraz musze wrócic do formy, powróciłem do punku wyjscia) :( tak wiec Panowie odzywki to gówno(waliłem wszystko praktycznie: zioło, alko, leki, mdm) Niech moje osiągi na używeczkach będa przestroga dla innych.pozdro

napinacz
21-02-08, 21:51
e tam ja pale od 15 roku zycia i mozna powiedziec ze z deczka czesto bo codziennie przewaznie wieczorkiem czasem po treningu i jest gitara nie wygladam jak jakis leszcz, jak typ mi wyskoczy jakis na ulicy to mu przypierdole i lezy cwaniak.

Ikar
21-02-08, 21:52
kiedys duzo palilem teraz raz na pol roku moze jeszcze rzadziej. Bylo kilka wypowiedzi ze zielsko pomaga w rosnieciu no niby glodomor sie wlacza i sie je od cholery ale dlaczego ludzie ktorzy pala nawet dzien w dzien czyli jedza od cholery nie tyja a wiekszosc wlasnie takich cpakow palaczy jest wysuszona ??

Ikar
21-02-08, 21:53
e tam ja pale od 15 roku zycia i mozna powiedziec ze z deczka czesto bo codziennie przewaznie wieczorkiem czasem po treningu i jest gitara nie wygladam jak jakis leszcz, jak typ mi wyskoczy jakis na ulicy to mu przypierdole i lezy cwaniak.

normalnie Pr0 tylko pogratulowac (tylko czego :P)

roger666
21-02-08, 22:00
kiedys duzo palilem teraz raz na pol roku moze jeszcze rzadziej. Bylo kilka wypowiedzi ze zielsko pomaga w rosnieciu no niby glodomor sie wlacza i sie je od cholery ale dlaczego ludzie ktorzy pala nawet dzien w dzien czyli jedza od cholery nie tyja a wiekszosc wlasnie takich cpakow palaczy jest wysuszona ??

szybka przemiana materii.....

MhL
21-02-08, 22:58
szybka przemiana materii.....

raczej nieregularne posilki i tryb zycia

Znam ludzi co potrafia cala kase przecpac, nie pozazdroscic.

warmach1ne
22-02-08, 15:38

hehehe ... to ty jestes straszny fighter.. ja to wole nie zaczynac z takimi fighterami ... rispekta dla ciebie... dobry tekst "nie wygladam jak jakis leszcz" a jak kto ?? jak płotka ?? nie no ale jak "przypierdolisz" to ja juz nic nie mowie wiecej bo jeszcze dostane ... od zakompleksionego typ'a :D jaraj dalej ! i napierdalaj typow na ulicy ...
ps. 1 klasisci sie beda bawili jeden sie przewroci sie na napinacza.... i juz mu sztuke .... i lezy cwaniak ..

btw. nigdy nie bralem nic ... nawet w zyciu nie palilem papierosa ;)

milo90
22-02-08, 16:07
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=7938&highlight=palenie

dym z papierosów, czyli substancje smoliste nie osiadają wyłącznie w płucach, poprzez pęcherzyki płucne przenikają do układu krwionośnego i tam również osiadają na ściankach żył, zwężając ich średnice wewnętrzną. w związku z tym zwiększa sie ciśnienie krwi a wiec i serce bije szybciej (u palaczy serce wykonuje o ok 20 uderzeń więcej w ciągu minuty) zwiększa sie przemiana materii. Natomiast gdy rzucamy palenie naczynia krwionośne sie udrożniają, zmniejsza sie ciśnienie krwi, serce wolniej bije, zmniejsza sie przemiana materii do czego organizm nie jest przyzwyczajony i tyjemy. Ponadto u rzucających palenie obserwuje sie obniżony poziom hormonu sytości we krwi- leptyny, przez co więcej jemy. Tycie przy rzucaniu palenia może być związane również z tym, ze podczas palenia nasze kubki smakowe są cały czas podrażniane, gdy przestajemy palić te same kubki przyzwyczajone do podrażniania potrzebują jakiegoś bodźca smakowego którego dostarcza mu jedzenie, wtedy podświadomie jemy więcej.

jezeli chodzi o zioło to chyba działa to na takiej samej zasadzie...

Symu
22-02-08, 17:29
Tak od sportowej strony to marihuana to doping, a tak patrzac po znajomych to ładnie ryje baniak. Lepiej odstawic to scierwo myslac bardyiej przysylosciowo.

napinacz
22-02-08, 19:52
Na odstawienie jeszcze przyjdzie czas

warmach1ne
22-02-08, 22:35
Na odstawienie jeszcze przyjdzie czas
Racja racja .... jak juz nie bedziesz mogl ... sie wyslowic i nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz..i bedziesz mowil a gugu a buuu bleu uwazam.. ze to jest najlepszy czas... oby tak dalej! jaraj dalej !! dobrych wynikow w jaraniu !