Zobacz pełn± wersję : co zrobic
Witam,
mam 10 strzalow omki, 500 g kreatyny i gainera. chciał bym sie dowiedziec jak to najlepiej wykozystac ?? i czy odblok jest konieczny po takim czyms ?? nigdy wczesniej nie bralem zadnych koksow wiec pytam sie co i jak.
teksty typu ze jestem zamlody itd. sa zupelnie nie potrzebne !!
zadalem konkretne pytanie i czekam tylko na odpowiedzi z gory thx
podaj wiek, wage i wzrost a postaram ci sie pomoc
Dodaj tez ile juz cwiczysz (bez przerw)
mam 17 lat, 62 kg , 177 cm
nigdy nie bralem zadnych koksow dlatego pytam co i jak
jak na poczatek omka.. hmm zalejesz sie woda, dla mnie dni po injekcji byly bardzo bolesne;/
No wiec ja bym ci radzil zrobic tzw. baze. Ale powiedz mi jeszcze czy brales wczesniej jakies suplementy typu gainer, bialko, kreatyna czy cos
wczesniej bralem gainera ale wszystko to co mi przyszlo to spadlo po kilku tygodniach ;/
po omie spada chyba najszybciej ze wszystkich koksow kochany! jesli nie masz diety, nie bierzesz dodatkowo odzywek to po 3 tygodniach od skonczenia cyklu bedziesz taki sam jak zaczales
z takim przygotowaniem ta oma moze poczekac, wez najpierw gainera z kreata zobaczysz efekty ! na poczatku po co brac od razu koks skoro super efekty osiagniesz przy krecie z gainerem!
nom spoks jak tak uwazasz to wlasnie chyba tak zrobie bo nie jarze nic na ten temat i wogole nie wiem o co chodzi z tymi odblokami ;/
na serio! ja bym wogole omki nie polecal zaleje cie tylko woda, n astart bym radzil mete, albo jak napisalem wczesniej baze moze byc na mecie z oma ! ale mowie ci ze sprobuj na samej kreatynie z gainerem! Jesli po tamtym ci tak spadlo jak mowisz to po omie zleci w ciebei w blyskawicznym tepie i bedziesz marnowal zdrowie na darmo
ja bym ci wszystko powiedzial co i jak, mialem dobre checi no ale sam zobacz ze to bedzie tylko krzywda dla ciebie i brak efektow a tego chyba oczekujesz! jesli nigdy wczesniej nie brales krety to wez ja razem z gainerem a zobaczysz ze poczujesz sie tak jak na koksie!
a wytlumaczysz mi moze w sposob taki zebym zrozumial o co kaman z tymi odblokami i jak to sie bierze ??
a moze lepiej ytlumaczyc ci jak brac kreatyne, jak zrobic diete i jak do tego brac gainera:)
odblok to odblokowanie zablokowanego ukladu hormonalnego, rozne sterydy maja rozny wplyw na twoj przysadke mozgowa, jadra, wszytskie gruczoly ktore wydzielaja hormony! biorac sterydy zastepujesz je (dla tego np. przy reguralnym stosowaniu cykli sterydowych zmniejszaja sie jadra, z tego powodu iz nie pracuja jak wczesniej). Zeby temu zapobiec po cyklu i powrocic do normalnosci stosuje sie odblok w postaci np. srodka zwanego clomidem.
Hehe taka w skrocie opowiastka o tym co chciales uslyszec:P
Po 1 omka nie jest najlepsza na pierwszy cykl
po 2 cykl z dych± omki to nie cykl
po 3 kreatyne nie bierze sie w trakcie tylko po cyklu
po 4 cykl bez odbloku to strata pieniedzy, po cyklu bedziesz taki sam lub jeszcze mniejszy
po 5 jestes za młody, i podejrzewam ze masz krótki staz. Na krete przydałoby sie chociaz rok przecwiczyc.
nie wiem po co piszesz czego nie brac, co brac skoro on nic nie wie, probowalem go oddalic od spraw dopingu
pierwsze kupuje potem pyta, nie dało by się na odwrót?
W tym wieku zaden doping nie jest wskazany, proponuje zrobić cykl na suplach , z czasem możesz zapodać cykl sterydowy ale jak decydujesz się na testosteon to bardziej polecam propionicum zamiast omke.
postanowilem ze nie bede bral narazie tego koksu ;/ wole uniknac tych uboczych skutkow ;/ zrobie cykl na tych odzywkach
postanowilem ze nie bede bral narazie tego koksu ;/ wole uniknac tych uboczych skutkow ;/ zrobie cykl na tych odzywkach
prawidlowo na pierszy cykl kup sobie mass xxl z trec'a z 5kg i kreatyne mono zielony z vitalmaxa
na samej kreatynie i mega masie robie spokojnie 2 cm w miesiac,bicepsa i z 3 /4kg wagi i DIETA!!!!!