Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 1 cykl, pomocy

Maniek1983
29-12-07, 12:16
Siemka, potrzebuje waszej pomocy odnosnie suplementow.
Tak wiec chce zaczac moj pierwszy cykl.
Ogolnie to cwicze 3 razy w tygodniu, od 7 miesiecy. Przy wzroscie 182cm waze okolo 74 kg i chcialbym dobic do 80-82kg.
A wiec moim najwiekszym problemem jest praca, z tego wzgledu ciezko jest mi prowadzic jakas konkretna diete(przez te 7 miechow doszlo mi tylko jakies 3 kg:( ), czasami tez schodze do 2 treningow w tygodniu ze wzgledu na brak czasu ( ale to rzadko).

Okey wiec ladnie was prosze o liste supli na 1 cylk, dodam tylko ze latwiej bylo by mi lykac capsy niz robic te napoje z proszku, ale jezeli proszek jest lepszy to oczywiscie sie poswiece :).

Narazie tyle, jak dostane od was liste i zakupie suple to wtedy zapytam o dawkowanie :)

z gory wielkie dzieki

Sosnalol1705
29-12-07, 12:51
Olimp mega caps monohydrat 300 caps + tauryna + jak masz kase to gainer
jak nie mozesz trzymać diety to poprostu duzo jedz pozdro:)

nowin
29-12-07, 13:51
jak masz diete to możesz wziąść
mono univesal/ weider/sports one
białko oraz carbo lub jeśli nie masz kasy gainer
witaminy

popeye
31-12-07, 18:44
Ja Ci mogę napisać co ja wziałem niedawno na 1szy cykl i z czego byłem zadowolony. Tak jak Ty nie miam za bardzo czasu na utrzymywanie dietki, starałem się poprostu dobrze jeść, częściej walnąłem sobie jakąś jajeczniczkę, tuńczyka, ryż zamiast kartofelków, pieczywo zmieniłem na ciemne, a do tego 4,8 Mass XXL i mono 200 mesh od Trec'a. Wydałem jakieś 200zł i solidny trening tak jak Ty 3 razy w tygodniu i przybyło dobre 5kg. Jakbyś dodał jeszcze carbo to chyba by było to ale duzo zależy od organizmu

Przyrostów w nowym roku!

Rynju
01-01-08, 05:32
wez sobie mono z gainerem tak jak mowia koledzy. Nie bierz kapsulek przy kreatynie a forme rozdrobnienia mesh (np. kreatyny z treca) dajaca dobre wchlanianie, do tego gainer (Mass XXL treca jest naprawde dobry) i styknie:)

Punisher
01-01-08, 13:19
j.w monhydrat - nie ma dużej różnicy czy to kapsy czy proch.
Jak Sosnalol1705 przy okazji bym polecił.