Zobacz pełną wersję : Profilaktycznie
Siemka! Ćwiczę od września i zauważam że zaczynam obrastać w tłuszcz! Robię trening na masę i chciałem sobie profilaktycznie kupić jaki spalacz lub coś tym podobnego. Myślałem żeby kupić nie wiem l-karnitynę albo jakąś herbatę. Co wy o tym sądzicie i co polecacie? Pozdro!
ja myśle ze narazie puki robisz mase powinieneś sobie darować spalacze, bo i tak nie zawiele ci dadzą. dopiero gdy skończysz masówke powinieneś zrobić redukcje i zeźbe, i właczyć do diety wysokobiałkowej np thermo speed olipmu oraz jakąś l-karnityne. takie zeczy jednak planuje sie przed wakacjami.
pewnie sie zapytacz dlaczego teraz nic ci nie dadzą... otoz aby spalić tłuszcz potrzebne są treningi o duzej intensywności przy malym obciążeniu, oraz sporo aerobów. takie cwiczenia jednak w budowie masy nie pomagają
Zależy ile masz tego tłuszczu.
Skoro zaczynasz ćwiczysz to po skończeniu masy zrób rzeźbę i zobacz jak reaguje na taki zestaw ćwiczeń twój organizm. Albo masa, albo rzeźba, na raz nie da się.
No wiem że się nie da ale myślałem że by to coś dało no to zostaje kasa na białeczko więc juto dryluje do sklepu i sobie coś kupię! Dzięki za odp SOGI idą do was! Pozdro!
Ostatnio coraz częściej spotyka się połączenia kreatyna+spalacz. Ale czy to jest dobre i czy się sprawdza tego Ci nie powiem.
A co do sklepu to opłaca się kupować tu http://www.testosterone.pl - są ciekawe promocje, warto chociaż zajrzeć.
Zalezy od organizmu u mnie przykladowo kreatyna + spalacz dawało b.dobre efekty ;)