Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z klatką piersiową....

Razloo
26-12-07, 18:24
Witam wszystMam na imie Adam i mam 23 lata. mam problem ze swoją klatka piersiową. Niewiem jak mam sobie z tym poradzić. Moj problem tkwi w odstających piersiach. wiem to moze wydawac sie smieszne ale to dosc wazne dla mnie. niewiem jak moge sobie wygladzic piersi by niemiec takich odstajacych jak dziewczyna. dawno temu trenowalem na silowni dosc znacznie jednak po wypadku i kontuzji kolana przestalem trenowac. pojawily mi sie walki na klatce piersiowej i przybralem na wadze ... od tamtego czasu schudlem rozbudowalem barki , nogi biceps, triceps a obecnie pracuje nad tym by przywroci brzuch do formy. nie jestem typem obrzartucha i jest strasznie meczace bo nie moge pozbyc sie tych piersi. moze ktos z was ma jakis pomysl. Zauwazylem jedna rzecz jezeli jesn np zimno i przejda mnie ciarki piersi potrafa sie wygładzic i klatka wyglada w miare ale po chwili znow powracaja walki . Przosze pomocyyy.

Deathbreaker
26-12-07, 18:39
Wrzuć fotke to coś poradzimy na to...

Nuru89
26-12-07, 21:24
Wrzuc fote...

lg team
29-12-07, 13:36
lipomastia/ginekomastia

jesli nie wyczuwasz guzkow, a chwytajac za piers wyczuwasz jakby wodnista tkanke/mase cos a'la silikon to bedzie to lipo,

milo90
29-12-07, 15:03
wg mnie jest to woda która czesto zbiera sie w tych okolicach. Kiedyś w sdw był o tym artykuł, ale nie moge nigdzie tego znalesc.. podobno sporo kulturystów ma z tym problem