Zobacz pełną wersję : Napiszcie swoje opinie
http://www.garnek.pl/eloo11
przydała by sie kratka na brzuchu :)
Sosnalol1705
26-12-07, 18:27
heh nawet spoko. Moze mi ktos powiedziec co robic żeby nie miec takiego czegos jak ma kolega ze zdjecia po środku klatki piersiowej taka nierownosc wyżej ??co robic żeby nie mieć tego??:>
VegetaSSJ3
26-12-07, 19:26
Fajnie wygladasz klatka mi sie podoba mase juz nawet masz ale popracuj nad brzuchem i bedzie super
No ladnie ladnie,a le ja bym troche spalill zrobil krate i wypas:)
Wlasnie tak powinno sie wygladac po 2 miechach cwiczen ;)
Po dwóch miesiącach to raczej za duzo nie bedzie widać, kolega pewnie ćwiczy 6 -12 miesięcy. Napisz jaki staż i jaka suplementacja. Pozdro :)
Jeszcze do marca skupiam sie na masie i sile a pozniej popracuje nad rzezbą.
Dobra sylwetka :) Ale nie zgodze sie z nuru xD nie ma bata zeby tak wygaldac po 2 miechach cwiczenia ( bez mocniejszych dopalaczy) Nie wiem po jakiego ciula wchodzicie na temat jak dlugo ktos cwiczy i sie spinacie Ten dzial sluzy do oceniania sylwetki !! a nie licytowania czasu cwiczenia !! :] tyle z mojej strony o/
oSiŁeK_sNd
30-12-07, 18:52
heh nawet spoko. Moze mi ktos powiedziec co robic żeby nie miec takiego czegos jak ma kolega ze zdjecia po środku klatki piersiowej taka nierownosc wyżej ??co robic żeby nie mieć tego??:>
co do zdjecia to tez mysle ze spoko, ogolnie troche zalany jestes nie ma co ukrywac, nie mowie ze gruby ale tluszczyk widac...ale ogolnie pozytywnie, a co do twojego pytania sosnalol to tego chyba nie da sie usunac...no chyba ze ktos zna jakis sposob ale wydaje mi sie ze to po prostu budowa szkieletu i jakas kostka sobie tam odstaje, ja mam identycznie...ale jak skupisz sie na gornych czesciach klatki to mysle ze zniknie po (dlugim) czasie...ja zaczolem ostro cwiczyc gore klaty i powiem Ci ze powoli zanika...ale to bardzo powoli, bo tez mi zalezalo zeby zarys klatki wlasnie zamknac na gorze zeby to zalamanie miedzy jednym cycem a drugim szlo do samej gory a nie do polowy, mam tak samo jak na zdjeciu