Zobacz pełną wersję : nowosci
A slyszal ktos o metana....w kroplach?
w injectach jak najbardziej!!!!! ale kropelki doustne pierwsze slysze
Czyli to w kroplach to co to jest wydaje mi sie ze metanabol!! a prubował moze ktoś testo z Db pharma i jakie efekty??
ja nie probowalem ale podobno o wiele lepsze:)
DB dopiero będzie wypuszczać w kroplach ale narazie nie ma ale to dokładnie to samo co tabletki tylko w płynie bardziej dokładnie można dozować minigramy prawdopodobnie ma być: meta , wino, oxymetholon, colmid i tamox.
czy wymyślanie to nie powiedział bym, no chyba że kogoś rajcuje łykanie tablet a zwłaszcza że kupe firm do wypełnienia tablety stosuje rozmaite proszki po których zgaga jak skur.......
tylko czy sam plyn bedzie tylko substancja aktywna czy tez bedzie dodany srodek czy srodki uzupelniajace to co to zmieni?
wyjdzie na to samo - w tbl wypelniacze sproszkowane, w plynie moga byc w formie plynu,
takze wymyslanie,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 13:33
tylko czy sam plyn bedzie tylko substancja aktywna czy tez bedzie dodany srodek czy srodki uzupelniajace to co to zmieni?
wyjdzie na to samo - w tbl wypelniacze sproszkowane, w plynie moga byc w formie plynu,
takze wymyslanie,
zmieni to jeśli dana firma nie bedzie zanizala stezen oczywiście dokladnosc dawki substancji aktywnej w porcji. i albo dane opakowanie i środek zadziała i bedzie ok albo bedzie to wyjebka albo wogóle firma jest do dupy. nie od dzis znane sa co prawda nie w polsce SAA oraz odbloki w płynie patrz http://www.sell.com/229VJS to tylko mały przykład na szybko. ile razy sie zdazalo ze kilka osob brało np anapolon z tego samego zrodla i na 5 zadziałal, na 2 słabo a na 4 wogóle... kwestia 1. czy substancje w tych tabletkach były dobrze wymieszane. czy np w 100% tabli było dokładnie 50 mg anapolonu ? a może w 50% było 70 mg anapolonu a w reszcie mniej niz 50 mg ? kwestia 2. czy nie dodano na 1000 tabletek z substancją czynną np 100 tabletek placebo ? patrze własnie na aplodan z muscletech i widze tu z 10 substancji pomocniczych a tylko 2 aktywne miedzy innymi celuloze mikrokrystaliczna, stearynian magnezu, nie sądze zeby w płynie była np celuloza. itp. itd. hush!
kwestia 100% zawartosci substancji czynnej w pylnie czy w tbl to juz drugi watek,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 13:48
to jedyny i podstawowy wątek w tym sporcie, mogę wdychać w aerozolu, wcierać w kremie, wsadzać sobie w czopkach, wkłuwać, pić itp. itd, niech WYMYŚLAJĄ, byle działało i to DOBRZE. hush
iniekcja + tbl mi wystarczy, podstawa od lat i tyle,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 15:09
iniekcja + tbl mi wystarczy, podstawa od lat i tyle,
http://www.ag-guys.com/store/home.php drogi panie, wdaję sie jednak w dyskusję, chociaż robie pranie i nie mam za dużo czasu w tej chwili, trzeba podchodzić do wszystkiego OBIEKTYWNIE. nie neguje zastrzyków i tabletek ale TYTUŁ tego wątka to NOWOŚCI a nie PODSTAWY, jak byłem młody PODSTAWĄ był metanabol w tabletkach 1 mg i 5 mg ( a co ciekawe także MAŚĆ ZAWIERAJĄCA METANABOL) , oraz omnadren, testosteron prolongatum i nieprodukowany już testosteron propionicum w zastrzykach. nie słyszałem np. o trenbolonie itp. i nie wiedziałem że SAA mogą być także np. w płynie, aerozolach, czopkach. PRZEMYSŁ FARMAKOLOGCZNY JEDNAK SIĘ ROZWIJA, OBOJETNIE CZY są to zakłady farmaceutyczne z prawdziwego zdarzenia czy też coraz pospolitsze nawet w polsce undergroundowe "laboratoria". prosze odwiedzić http://www.ag-guys.com/store/home.php . ŚWIAT SIE ROZWIJA a my polacy nie pozostawajmy w tyle. hush!
to jest Twoj punkt widzenia i to mnie moze interesowac - pranie twoje mnie nie interesuje,
dla mnie nowoscia moze byc polaczenia roznych komponentow w formie 1 tbl czy w jednym flakonie - co obecnie sie dzieje i to mnie cieszy, ale wymyslanie nie wiadomo ile postaci tego samego jest poprostu bzdura i prostym aczkolwiek bardzo skutecznym chwytem marketingowym na ktory lapia sie takie osoby jak Ty - bo jest pieknie, bogato i kolorowo to kupie,
po co mi nie wiadomo ile postaci tescia, metki, clenu, deki czy innych - jak forma tbl i plyn dziala znakomiecie i spokojnie mozna z tego korzystac z bardzo dobrymi efektami,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 15:34
to jest Twoj punkt widzenia i to mnie moze interesowac - pranie twoje mnie nie interesuje,
dla mnie nowoscia moze byc polaczenia roznych komponentow w formie 1 tbl czy w jednym flakonie - co obecnie sie dzieje i to mnie cieszy, ale wymyslanie nie wiadomo ile postaci tego samego jest poprostu bzdura i prostym aczkolwiek bardzo skutecznym chwytem marketingowym na ktory lapia sie takie osoby jak Ty - bo jest pieknie, bogato i kolorowo to kupie,
po co mi nie wiadomo ile postaci tescia, metki, clenu, deki czy innych - jak forma tbl i plyn dziala znakomiecie i spokojnie mozna z tego korzystac z bardzo dobrymi efektami,
jakie polaczenia roznych komponentow w formie 1 tbl czy w jednym flakonie masz na mysli ? podaj dokladnie, może wyjsc z tej dyskusji ciekawy temat...
polaczenie 5 estrow tescia, polaczenie metki z winem, polaczenie roznych rodzai trenow, polaczenie oxy z winem, pozbawianie srodkow grupy 17-aa przez co staja bezpieczniejsze dla watroby,
niektore firmy zaczynaja myslec o kombinowaniu srodkow z substancjami przeciwbolowymi w formie plynu - szczgolnie undery ktore stosuja nazbyt duze ilosci alkoholu bo warunki maja jakie maja,
o tym coraz czesciej sie mowi i slyszy, ale ciagle to bedzie podstawowa wersja - plyn badz tbl,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 16:30
polaczenie 5 estrow tescia, polaczenie metki z winem, polaczenie roznych rodzai trenow, polaczenie oxy z winem, pozbawianie srodkow grupy 17-aa przez co staja bezpieczniejsze dla watroby,
niektore firmy zaczynaja myslec o kombinowaniu srodkow z substancjami przeciwbolowymi w formie plynu - szczgolnie undery ktore stosuja nazbyt duze ilosci alkoholu bo warunki maja jakie maja,
o tym coraz czesciej sie mowi i slyszy, ale ciagle to bedzie podstawowa wersja - plyn badz tbl,
1. o jakie dokładnie estry testosteronu ci chodzi ? acetat, propionat, phenylopropionat,isocarpoat, carpoat, enanthat,cypionat, decanoat,undecylenat,,undecanoat, laurat ? w omce, suscie mamy po 4 z nich, po co ci 5 i o jaki ci chodzi dokładnie ?
2. po co łączyć mete z winem ? nie ma wina na oleju, a oralnie sam wiesz chyba jak długo i jak działają
3. tren enanthat i acetat są już łączone od dawna
4. połączenie oxy z winem jest OK ale tylko w formie tabletki
5. co do pozbawienia grupy 17aa środków typu methandienone, stanazolol, oxymetholone trzeba by sie zwrócić do JELFY, ulaby tego nigdy nie osiągną.
6. dodatek lidocainy w celu zaniżenia bólu spowodowanego zbyt dużą ilością alkoholu benzylowego do injekcji to bajka. hush!
1. np sustaplex 325,
2. glupie pytanie, ale ma byc, i mowa tylko o oral wersji,
3. zapomniales o + hexa, i co z tego, mozna kombinowac ze skladem manipulujac stezeniem jednego na rzecz drugiego w zaleznosci od celu,
4. j/pkt.2,
5. oxys nie ma grupy 17-aa chłopcze, i juz jest wino z EC bez 17-aa,
6. napewno? u mnie w regionie lacza benzo do iniekcji,
MELISSADETTWILLER
05-01-08, 17:16
1. np sustaplex 325,
2. glupie pytanie, ale ma byc, i mowa tylko o oral wersji,
3. zapomniales o + hexa, i co z tego, mozna kombinowac ze skladem manipulujac stezeniem jednego na rzecz drugiego w zaleznosci od celu,
4. j/pkt.2,
5. oxys nie ma grupy 17-aa chłopcze, i juz jest wino z EC bez 17-aa,
6. napewno? u mnie w regionie lacza benzo do iniekcji,
1. axio ani zaden inny ulab nie używa testo aceta i testo deca, w sustaplexie jest enanthat i prop, nic pozatym. chyba nie nabrałes sie na naklejke ????
2. pisałem o oxymetholonie że ma 17aa, czytaj uważnie a nie o oxandrolonie.
3. pisałem że nic nie da dodatke lidocainy jesli dana firma przesadza z alkoholem a nie że sie go nie dodaje, spójrz na pierwszy lepszy kartonik lykalabs, każdy dodaje alkohol b.
4. o jakie cele ci chodzi jeśli wszystkie ulaby używają tylko propa i enanthata ???? chcesz testo działające jak trenbolon ??????
5. chyba nie jesteś taki nierozsądny że wierzysz że jakich ulab typu EC pozbawił grupy 17aa stanazolol ? hahaha, człowieku jak zacząłeś dyskusje to bądz poważny.
6. z tym axio mnie rozbawiłeś, mojego kolesia pokroili w anglii po winie z axio i musiał wracać do polski i zrezygnować z pracy tam. i zebys nie myslal ze to jakis dzieciak, to polski kadrowicz.
6. hush
inteligencja nie grzeszysz ja widze,
jak sie upierasz ze anapolon jest 17-aa to gratuluje wiedzy w temacie,
oraz dodam, ze skrot "oxy" oznacza oxandrolon, a skrot "oxys" oznacza anapolon,
tak sie sklada, ze nikt inny jak tylko podzemie wytwarza i bedzie wytwarzac rekombinowane srodki pod ten sport, zadna inna firma farmaceutyczna nie wyprodukuje takich polaczen,
reszty tej bajery wklepanej na potrzeby chwili zeby zachowac twarz nie bede komentowal,
oczywiscie MELISSADETTWILLER (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=6432) w punkcie drugim dobrze napisal - ja zle zinterpretowalem i zle odpisalem,
takze w powyzszej mojej odpoweidzi w drugim wersie mialo byc oxandrolon NIE anapolon - ale juz sprawa nieaktualna,
O boże ale pojechaliście aż oczy bolą ale na tym polega forum tamat ciekawy, hehe.
lg wracając do kropli zamiast tablet , twoim zdaniem wymyślanie, może?, ale znowy powiem zależy od potrzeb , np. mój przypadek zapobieganie gino stamowczo wystarczy mi dawka 5mg dziennie przez cały cykl po co mi kruszyć tabletke na 4 razy, po czasie poczuje potrzebe podania 7 mg przy kroplach nie będzie problemu, zdecydowanie twierdze że trzeba iść z postępem i nie ważne czy środek jest w kroplach czy w tabletach ważne że ma działać i to jesr numer 1.
ok, jak komu wygodniej, kazdy ma swoje zdanie przeciez i preferencje,
i masz racje, ze forum jest po to zeby dyskutowac - ja z kolega z ktorym rozmawialem zaczalem,
poza tym zakup nozyka/maszynki to tbl to koszt rzedu 4-5zl wiec roniwez nie ma problemu z cieciem tbl ;-)
Wymyslanie,mysle nic nowego do tematu nie wnosi poza troche szybszym wchłanianiem.mieliśmy juz gotowe kreatyny+cukry tylko otwieraj i pij teraz czas na metke i inne wynalaski
z 2 strony to produkcja srodków w płynie jest łatwiejsza wiadomo ze tabletarka napier.... tabletki w czasie pracy wytwarza wielki chałas.
podsumowując
rewolucji nie bedzie ale zawsze to łatwiej dla ludzi co nie lubia tabletek i trudniej dla ludzi dla których istnieje tylko pojecie "strzał" a ml,mg to czarna magia (a niestety z doswiadczenia wiem ze masa w tym kraju takich)