Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dla myslacych! - o IGF lub HGH

Ronnie_C
26-12-07, 12:23
Na poczatek zaznacze ze ja nie zamierzam brac ani nie brałem saa i pewnie nie bede... kulturystyka to moje hobby a szczególnie wiedza na jej temat.

Chciałbym aby osoby na pewnych poziomie sie wypowiedzialy na temat tych własnie specyfików czy mieliście jakis kontakt, czy uwazaja ze jest mozliwosc dostania w PL pozadnego towaru. Do tego wszystkie za i przeciw. Może wyniknie jakas ciekawa dyskusja :P

bonzo320i
26-12-07, 12:42
praktycznego kontaktu z IGF to niestety nie mialem ale teoretyczny i wzrokowy jak najbardziej!!! niestety mysle ze tu na forum nie ma osoby ktora stosowala IGF a rozpisywac sie jak powinien taki cykl wygladac to raczej nie ma sensu bo chyba dnia by zabraklo by opisac wszystkie przygotowania

Ronnie_C
26-12-07, 12:50
Rozpisanie cyklu to juz dla bardzo wtajemniczonych :P Niektorzy mówia ze taka wiedza duzo kosztuje podejzewam ze maja racje :)

bonzo320i
26-12-07, 12:55
rozpisanie cyklu w tym przypadku stanowi chyba najmniejszy problem w porownaniu do ulozenia diety na tym cyklu kupna odpowiedniego sprzetu oraz srodkow ktore beda uzyte ale tak jak nap wczesniej temat rzeka

pzdr

Ronnie_C
26-12-07, 13:06
Wiem ze do hgh trzeba dawac insuline, t3 i tescia zeby to wszystko dzialalo normalnie, niestety co do igf nie mam za duzo wiedzy jak to powinno wygladac :(

vold
26-12-07, 22:26
igf1lr3, hgh, insulina dla mnie bardzo znane lecz wszystkiego nie stosowałem .

lg team
28-12-07, 13:39
ale najpierw moze porozmawiajmy o cenach ;-)

vold
28-12-07, 17:26
ok!, insa cena metanabolu, efekt wagowy o wiele lepszy, ryzyko zajebiste bez odpowiedniej wiedzy śmierć, hgh kupe kasy, zwłaszcze że jako dodatek do cyklu bo samo nie ma sensu, igf to zalezy od dojscia ale do przyjęcia.

lg team
28-12-07, 17:31
zgadza sie, kolega lecial na slinie + deka + tesc + metka, z kolei drugi dostal zapasci po przekreceniu dawek, ale w granicach 19, 20, 20 kilka kilo szlo jak pamietam osobom ktore stosowaly,

gh w sumie cena kosmos - mowa o dobrym gh,

Ronnie_C
28-12-07, 18:31
Z tego co wiem to IGF prawie zawsze walony jak juz wogole sie ma dojscie do czegos takiego. Żółci panowie produkuja w swoim żóltym kraju i nie jest czysty. Słyszalem dwie opinie:
-bardzo niestabilny i praktycznie nie mozliwe jest jego transportowanie
-ze to powyzej nie prawda :P
Co do ceny podobno miedzy 1500-2000 złociszy. Kuracja 4 - tygodniowa.

Z Hg po czesci produkuje sie własnie IGF i do tego potrzebna jest insa i testosteron zeby własnie ta codowna substancja mogla być wytwarzana w takich ilościach za jakie płacimy. Do tego T3 ale nie wiem do konca dlaczego :/ Btw. na Hg podobno nie mozliwe jest sie zalac czysta masa:P

Vold jak brałes inse to miales sprzet do badania cukru we krwi? Bo inaczej to ciut niebezpiecznie. Jak spadnie ponizej 50 to juz cukierek czy tez cola nie pomoga.

lg team
28-12-07, 19:22
dlatgo bo gh wstrzymuje produkcje hormonow tarczycy i trzeba dostarczac syntetyk z zewnatrz,

mozna oczywiscie przyjmowac bez T3, ale zwieksza sie ryzyko niedoczynnosci, choc z drugiej strony jak sie przesadzi badz przesadza sie z dawkami lub dlugoscia dawkowania rowniez moze dojsc do trwalych zmian w pracy i funkcjach tarczycy,

MELISSADETTWILLER
03-01-08, 16:37
cena igf1lr3 w chinach - 70 usd za 1000mcg, w polsce barany placa od 500 zl do 2000 zk. starcza na 10 dni brania, bierze sie do 4 tygodni. chociaż pierwszy cykl powinien byc raczej z 50 mcg na dzień, wstrzykiwane 2 razy dziennie domiesniowo. rano w miesien ktory zamierzasz trenowac tego dnia i natychmiast po treningu, to teoria, w praktyce brałem i kilku znajomych rano np w lewy i prawy biceps po 25 mg i po treningu w lewy i prawy po 25 mg. do igf1lr3 nie potrzeba insuliny/t3, mozna ładować testo do bólu. hush!

Ikar
03-01-08, 16:40
O ile dobrze pamietam na tym forum nie podaje sie cen koxow

MELISSADETTWILLER
03-01-08, 17:09
O ile dobrze pamietam na tym forum nie podaje sie cen koxow
igf1lr3- insulino podobny czynnik wzrostu, ( bierzesz do 4 iu hgh dziennie i wątroba wytwarza do 7 mcg igf1lr3 ) jesli to jest kox w znaczeniu SAA- sterydów anaoliczno androgennych to proponuje zakaz podawania cen tribulusa, jako wyzwalacza testosteronu.
p.s. nie sprzedaje, nie kupuje... a ceny były jako info, dla bogatych jako ZA, dla mniej bogatych jako SPRZECIW. hush

vold
03-01-08, 17:55
Normalnie luka prawna, ale takie info może być, to ogólnikowa wypowiedz.