Zobacz pełną wersję : dobry pomysl????????
siema,jakies dwa miechy temu skonczylem cykl z testo i metki testo 400mg i metki wsumie 200tab,mialem przerwe i teraz mysle nad deka i tu jest pytanko ,deki bedzie 250 mg co 5 dni i susta ale wacham sie ile tej susty?250mg?czy 500?pozdro
sorka ze nic o sobie,24miesiace na silowni,wiek 20lat waga 73kg
2 lata na silowni, po pierwszym cyklu i 73kg..?
Cos mi tu nie gra :]
tak jak nap kolega wyzej troche cienko sprawa wyglada skoro masz 2 letni staz i pierwszy cykl za soba!! podejrzewam ze masz luki w diecie jezeli wogole ja masz?? a zanim przystapisz do nastepnego cyklu powinienes odczekac przynajmniej tyle czasu ile trwal poprzedni cykl+odblokowanie
KIedy skończyłeś poprzedni cykl? , ile trwał, jakie dawki?
Jeśli chcesz zapodać 250mg nandrolonu co 5 dni to testo na tydzień 500mg lub 250mg co 4 dni.
piotrek1482
25-12-07, 19:35
dieta hujowa byla,przyznaje bez bicia po cyklu wazylem84 kg,ale nie moglem te dwa miechy cwiczyc i dlatego spadlem tak duzo zrobilem ok 12 kg?malo?
piotrek1482
25-12-07, 19:41
a i co by bylo do tego lepsze?susta czy???????
Do deki lepsza wydaje mi sie prolka.
piotrek1482
25-12-07, 23:24
no z prolki robilem własnie ten cykl nie było rewelacji a niewiem czy słyszaleś prolki juz nie produkuja??
czy produkuja czy nie dobry diler i tak ma do niej dostep;))
Podobno juz zaprzestali produkcji. Ale jeszcze mozna ją dostac.
to prawda Jelfa juz nie robi prolki od jakiegos czasu ale wiekoszc ludzi robila zapasy zanim zaprzestali produkcji wiec trzeba troche sie wysilic i poszukac podobnie jest z Omka i meta
no jak masz to git,ja nie mam prolo,a co myslisz o sustan......?tanszy i podobno lepszy?
susta tansza i lepsza ale od czego??? prolki czy omo bo nie sprecyzowales swojej wypowiedzi
ale lepsza od samego testosteronu bo mieszanka tak jak omka tylko 100 razy lepsza
ale na czym opierasz stwierdzenie ze susta jest lepsza od omy??? biles jedno i drugie masz jakies porownanie dowody?? czy tylko na ogolnej opinii?? bo jak dla mnie enanthan jest numer jeden pozniej prop i na koncu mixy testo typu Omo lub susta
wybor tescia to kwestia celu cyklu czy danej chwili co sie chce osiagnac w danym moencie cyklu,
imka i susta to to samo, bralem to i to i nie stwierdzilem roznic, choc niektorzy odczuwaja minimalnie mniejsza retencje na suscie, a z czego to wynika to nie wiem,
do autora - jesli nie potrafisz utrzymac zdobytej wagi po cyklu koks nie dla ciebie i nie ma co dyskutowac co bedzie lepsze w sensie anaboliczne czy androgenne
ja nie koksuje.ale cieniutko ci ta kuracja wyszła.na bank maz luki w diecie.. chyba ze startowałes od szczypiorka .......
testeks i desia nieras idzie bardziej na sile a nieras na mase ja po cyklu mam zawsze wiecej sily a masy tak sobie ,cyknij sobie taki cykl a jak nie to boldo i testeks
To na co idzie bardziej głównie zależy od diety.
tomaszewiak
03-02-08, 09:16
z enana polecam testosteron enanthate iran 250mg/ml w zastepstwie prolki
tak tez myslalem i tak zrobie,enantat/500mg co 6 dni razem z deką200mg.
tak DB jak i iran jest ok , przynajmiej działa jak należy. Iran wychodzi drożej ale niektórzy lubią pojedyncze ampółki.
a jak z dostępem do iranu?taki jak z db?czy racej ciezko