Zobacz pełną wersję : Swieta
Mam takie pytanie swieta toz toz jak zatem bedziecie sie odzywiac? czy nadal zgodnie z dieta? zadnych slodyczy? ja nie mam diety zadnej ale nie bede se nic zalowal bede sie objadal slodyczami:D a po swietach na silke ciag dalszy:) Bo chyba az takimi zawodowcami nei jestescie zeby w swieta nie jesc slodyczy:P?
Deathbreaker
23-12-07, 15:23
Ja za słodyczami aż tak bardzo nie przepadam , batoniki proteinowe można sobie upiec i będzie git ;D
Ja będe jadł wszystko co mi smakuje nie patrząc czy zdrowe czy nie :p. Ale z wigilijnego stołu będe brał tylko najlepsze (dla kulturysty) dania :p .
Ja jak leci wszystko jem w swieta, przerwa do sylwestra. Wkoncu trzeba od diety odpoczac. To samo z alkoholem, w sylwetra pije a potem abstynencja i od stycznia ostro zaczynam cykl :)
zróbcie sobie przerwę od diety :-)
wArto dla samej psychiki
Też gdzieś czytałem, że dobrze sobie przerwę w diecie zrobić :P
Deathbreaker
24-12-07, 10:50
Ja to karpia będę jadł w dużych ilościach przede wszystkim i będe wybierał to co najzdrowsze i najlepsze z wigilijnego stołu ;P
ja bede jadł co mi wpadnie w łape :D pierożków z 25 zjem xD :D smacznego i wesołych swiat :*
święta to święta, ja tam od stołu nie odchodze, chyba że do wc :)
zadbajcie tylko o to zeby jesc 5-6 razy dziennie, no i twarog na noc to wam chyba krzywdy nei zrobi, co ?
To zależy w jakiej postaci ten twaróg;)
ja jem wsszystkie specjaly 6 posillkow ale takich ze balon sie robi hehe :D
A w jakiej postaci ten twaróg miałby być?
Możesz jedynie podsmażyć. Dodaj przypraw, koncentratu pomidorowego.
Zamiannie z mięsem + tłuszcz