Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : deca

gelolbn17
22-12-07, 21:55
witamam prosze o pomoc chciałbym się dowiedziec paru rzeczy
chce rozpoczac pierwszy cykl na "kokosie"
wybrałek deca durabolin
1.jakie dawkowanie ,ile mg i jaka częstotliwosc iniekcji
2 zakładajac ze cykl potrwa 8tyg to ile dokładnie bedzie potrzebnych mi fiolek bo chce wiedziec jakie poniose koszty dawka niech wynika z punktu 1
3 i jakie odbloko

lg team
22-12-07, 22:15
ile masz lat?

ile wazysz?

ile cwiczysz?

gelolbn17
22-12-07, 22:34
mam 17 lat i przyznaje sie bez bicia ale prosze tylko o informacje nie chce odrazu odczytac słowa "spadaj"
cwicze jakies dobre 3 lata
mam 188 wzrostu i waze 90kg prawie

lg team
22-12-07, 22:38
nie przeczytasz slowa "spadaj" a "wstrzymaj" sie z ta decyzja, za mlody jestes i juz napewno nie ten srodek,

gelolbn17
22-12-07, 22:41
to co na pierwszy cykl chciał bym cos dobrego i w miare bezpiecznego

lg team
22-12-07, 22:44
kazdy - pozwol ze sie tak wyraze i bz urazy oczywiscie - "swiezak" mysli ze cos takiego jest i ze on by to chcial, ale nie ma czegos takiego jak bezpieczny, super w dzialaniu, tani i wogole ;-)

moglbys walnac propa, ewentualnie sama metke, ale jak pisalem za mlody jestes jeszcze na koks, mozesz pracowac jeszcze na sucho :-)

gelolbn17
22-12-07, 22:47
a nie mozesz mi napisac co i jak do deci ?bardzo bym prosił wydaje mi sie na "swierzaka" ze deca bedzie lepsza niz meta ..?

lg team
22-12-07, 22:50
widzisz, Tobie sie wydaje ze bedzie dobra, a Ja wiem ze nie - i kto ma racje? :-)

przygode z dopingiem powinno zaczynac sie stoponiowo od tzw "krotkich" srodkow, nie dlugich, i sukcesywnie wchodzic na mocniejsze, o dluzszym dzialaniu, odpowiednio je laczac itd itd...

poza tym jestem ciekaw dlaczego sadzisz, ze deka bedzie odpowiednia dla Ciebie? i czy np z czyms jeszcze czy sama?

gelolbn17
22-12-07, 22:53
kiedy ja chciałbym zrobic jeden cykl tak do wakacji zeby przypakowac bardziej i raczej nie bawic sie powazniej w koksy w sumie to nie wiem dlaczego wydaje mi sie ze będzie lepsza wyczytałem sie w internecie i tak poprostu na "swiezaka' wnioskuje

lg team
22-12-07, 22:58
to zle wnioskujesz,

poza tym i napisze to wielkimi literami - JESLI UWAZASZ ZE KOKSOWANIE TO ZABAWA TO ZMIEN TEN POGLAD A NAJLEPIEJ SPORT - to z takich jak Ty po nieumiejetnym "pakowaniu" i pseudo-koksowaniu wyskakuja debile na miasta, dyskoteki, parki, merkety i uwazaja sie za bog wie kogo i skacza do wszystkich bo cos tam przypakowali i sa goscie w grupie,

albo podchodzi sie powaznie albo nie zabiera sie do tego, i nie pisz zaraz ze Ty oczywiscie powaznie podchodzisz tylko tak Ci sie napisalo ;-)

gelolbn17
22-12-07, 23:02
nie chodzi mi o buraczenie chciał bym tego tylko i wyłącznie dla siebie zle mnei zrozumiałes bo mi nie chodzi zeby dla szpanu itp. bo jak wiekszy jestes to kozak chciałbym poprostu zrobic jeden cykl na saa i prosze o podpowiedz

gelolbn17
22-12-07, 23:03
nie chodzi mi o buraczenie chciał bym tego tylko i wyłącznie dla siebie zle mnei zrozumiałes bo mi nie chodzi zeby dla szpanu itp. bo jak wiekszy jestes to kozak chciałbym poprostu zrobic jeden cykl na saa i prosze o podpowiedz

gelolbn17
22-12-07, 23:05
zle mnie rozumiesz mnie akurat nie rajcuje takie buraczenie jakie ty przedstawiasz poprostu chciałbym zrobic jeden cykl i tyle i po to prosze o jakąs porade co wziosc ?

lg team
22-12-07, 23:06
pisalem co zaraz nastapi i sie sprawdzilo - oczywiscie powaznie podchodzisz do tematu :-)

nie ma czegos takiego jak 1 cykl i koniec, jak juz przekroczysz granice zostajesz, to juz tylko kwestia czasu bedzie kiedy kolejny raz wejdziesz na koks,

znam moze doslownie 3-4 osoby ktore po na 1 cyklu skonczyly i o dziwo dalej cwicza z bardzo dobrymi wynikami na sucho,

Tobie takiej kariery nie wroze kolego,

takze odpusc pomysl i cwicz jak na razie na diecie i suplach, i to jest moja odp,

gelolbn17
22-12-07, 23:11
w sumie jak raz wezme to juz nie bedzie dla mnie zadnych odzywek bo będą poprostu za słabe ale wydaje mi sie ze po jednym cyklu skoncze mam raczej równo w glowie

a jak bym zaczął od mety ? podasz mi opis cyklu ?

lg team
22-12-07, 23:14
uparty jestes jak osiol chlopak, slepo zapatrzony w cos czego nie rozumiesz, a mimo to brniesz coraz glebiej,

ide spac, ale przedtem wypisze pytania na ktore odpowiedz tresciwie - jutro pogadamy,

jak sie odzywiasz?

jakie do tej pory suple brales?

miales przerwy w treningach - jesli tak ile i jak dlugo trwaly?

gelolbn17
22-12-07, 23:29
wiec tak wczesniej cwiczyłem tak na "jana mozna powiedziec " lecz systematycznie wiadomo 1 rok zaczynał sie ogólnorozwojowo 2 rok to juz bylo tak inaczej w sumie tez nie miałem taktyki zadnej przez 2 lata to była taka siłka bo siłka nie mysłałem o masie oj co się bede rozpisywał to były początki i miałem przerwy jakies pół roku i od roku zaczołem cwiczyc solidniej z rozplanowaniem treningu 3 miesiace temu zaczołem suple przed stosowaniem wazyłem 85 teraz juz 90 standardowo. białko pije cały czas przez 3 miechy a na kreatynie zrbiłem jeden cykl teraz mam przerwe i na swieta zrobiłem przerwe w białku

diety szczególnie nie posiadam choc ograniczam tluszcze a koncentruje sie bardziej na mleku i nabiale jakims sniadanie jakies 2 kanapki z jakąś wendlika choc nie mam ochoty na sniadanie jakos tak ostatnio nie jestem rano głodny pózniej w szkole zjem kanapke jakąś solidą. obiad to tez zalezy bo ostatnio nie mam ochoty na zupy ale ogólnie na obiady jadam co mama zrobi
kolacja to w sumie róznie czasami kanapke wyszamie jakąś czasami mleko z płatkami lub jak nie mam ochoty to nic

trening
poniedziałek- klatka +triceps
sroda - plecy
piątek -barki + biceps
plus brzuch codziennie zaczynam juz 5 dzien 6 weidera
nie robie tylko nóg tylko w nie trenigowe robie przysiady i tyle by było na nogi

lg team
23-12-07, 10:27
czyli jednym slowem cienko,

diete opierasz na mleku & chlebie & wedlinie & margarynie

gdzie ryz? gdzie makaron? gdzie filety? gdzie warzywa? gdzie oliwa?

z supli nie zjadles nawet 1% a juz za koks sie chwytasz, jest masa bardzo dobrych supli - stacki, gainery, bialka po ktorych ludzie puchna jak na metce,

wez sie za diete, dokup jakiegos stacka, gainera, bialko i lec na tym, nie na koksie kolego,

nie ma elemnatarnych podstaw zeby wejsc na koks, daj spokoj i nie marudz juz wiecej,

vold
23-12-07, 12:19
Ja powiem tak cykl na decy wydaje Ci się lepszy, może i tak ale do tej decy mysisz podać testosteron jeśli masz troche rozumu i to już nie jest taki lajcik, cykl conajmniej 8 tyg , deca+testo długi ciężki cykl jeszcze w tym wieku , naprawde nie polecam, za to krótkie estry typu testo prop jak najbardziej lub jak już chcesz coś typowo anabolicznego jak deca to o krótkim estrze czyli nnp lub podobny sialbolin.

gelolbn17
23-12-07, 16:29
to zaproponuj cos konkretnego jesli mozesz

vold
25-12-07, 11:19
Krótkie estery, krótki cykl, szybkie efekty, łagodniejszy cykl.

takie opcje:

1) prop

2) prop + meta

3) prop + nnp lub silab

Ps: w postach podwieszonych masz kilka propozycji.

lg team
28-12-07, 13:30
lub prop + wins