Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kre-alkany?? ma ktos doswiadczenie?

p0lak
20-12-07, 12:24
Mam zamiar nabyc kre-alkny z olimpu (2500mg). Co myslicie o tej kreatynie? Moze jakies inne propozycje w podobnej cenie?

Symu
20-12-07, 13:08
Mono lub TCM. Przy KA musisz sie przygotowac na to ze beda potrzebne wieksze dawki niz te z etykiety.

Riddick
20-12-07, 14:42
Dla mnie to nic specjalnego.

VegetaSSJ3
20-12-07, 14:53
Ja wlasnie koncze cykl na KA hmmm jesli chodzi o nabranie wagie to jest cienkie ale sila mi skoczyla po tym ok 10 kg Miesnie staly sie twardsze pelniejsze no i troche wieksze w obwodzie ja bralem 2 kapsy w dni nietreningowe aw dni treningowe 4 kapsy ale zdecydowanie mono lepsze jest od KA

m@bi
20-12-07, 18:18
Brałem KA i zdecydowanie nie polecam!!! Jest stosunkowo drogi a nie dał przynajmniej mi tego co chciałem czy tez myslalem :) Na twoim miejscu zamiaast KA wziołbym TCM OLIMPU MEGA CAPS po tym niezle podszedłem na wielkosc i na jakosc o/

AdRiAn
20-12-07, 22:12
bo do KA trzeba cos dorzucic np. stak.

a i jak ktos wspomnial trzeba sie wstrzelic w dawke, tzn brac wieksze niz na opakowaniu

tom
21-12-07, 10:41
jesli chodzi o konwersje do kreatyniny to tak naprawde KA wypadł w badaniach znacznie gorzej od mono, wiec lepiej kupic sobie mono - wyjdzie lepiej i taniej
a co do porcji KA to porcja zalecana 1,5gr jest smieszna i nie daje wiekszych efektów - trzeba brać tyle co mono