Zobacz pełną wersję : co ze mna sie stalo...
Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu... wybaczcie jestem tu nowy... mam taki problem ! dzis na treningu odebralo mi totalnie sily przy pierwszym cwiczeniu przy pierwszej serii na klatke na plaskiej po 3 powtorzeniach zaniemoglem... teraz po treningu czuje potezne zmeczenie w rekach... mam problemy ze zrobieniem 2 pompek... kiedy 2 na jednej rece nie sa dla mnie zadnym klopotem... czy ktos potrafi wyjasnic te zjawisko ?
Niepotrafie ;) tez zdarzaja mi sie takie dni, wtedy robie wszystko to co mam w programie z tym ze dobieram mniejsze ciezary...
Street Fighter
19-12-07, 12:33
Ja zrobił bym se 2 tyg przerwy...;P
oSiŁeK_sNd
19-12-07, 17:30
zdarza sie kazdemu...moze byc wiele czynnikow ktore skladaja sie na takie objawy podczas treningu,stres, zla dieta, przetrenowanie...itd itd...sam sobie odpowiedz na to pytanie, moj trener kiedys mowil ze wiele zalezy od poprzedniego dnia...i w sumie czesto mi sie to co mowil potem sprawdzalo...jak mialem nerwowy dzien to nastepnego juz nie bylo kolorowo przy tyraniu, na poczatku mialem tak pare razy, tak jak ty to opisujesz...wiec bez histerii, tak jak kolega wyzej napisal...odpocznij kilka dni, powinno pomoc
przerwa w cwiczeniach. jest to zapewne spowodowane przeslileniem organizmu wiec przerwa 2 tyg najlepiej Ci wyjdzie:D
Jak sie ma czas to mozna zrobic przerwe ;)
Ja bym zrobil tygodniawa przerwe zobaczyl jak bedzie jak jeszcze nie najlepiej to dolozyl bym jeszcze tydzien przerwy