PDA

Zobacz pełną wersję : Testosteron...

mmm
18-12-07, 19:01
cześć mógłby mi ktoś opisać jak działa testosteron np u 16-latka jakie są efekty czy skutki uboczne oczywiście ja nie che brać tylko pytam sie z ciekawości

lg team
18-12-07, 19:06
sporo tego, najszybciej mozna wymienic retencje, cisnienie, serce, skora, wlosy, wzrost, cholesterol, hormony - psychika,

jak chcesz to ladniej i dokladniej poczytac wpisz w wyszukiwarke tstosteron wyskoczy masa pozycji z dokladnymi opisami itp...

Riddick
19-12-07, 10:40
W tym wieku moze przyniesc wiecej złego niz dobrego.

reman
19-12-07, 16:08
NAwet nie powinienes zadawac takich pytan bo od tego sie tutaj ludzi cisnienie podnosi...

Ikar
19-12-07, 19:35
NAwet nie powinienes zadawac takich pytan bo od tego sie tutaj ludzi cisnienie podnosi...

o skutki uboczne akurat powinien pytac zeby mu cos przypadkiem nie strzelilo do łba i nie wiedzac nic o tym walnol by sobie kilka strzalow

reman
19-12-07, 19:43
Ikar o tym akurat powinien wiedziec akurat kazdy czlowiek ze sterydy szkodza,nie miales biologi?
Dodatkowo mamy na forum wyszukiwarke i zapewniam Cie ze wystarczy poswiecic 2 minuty i masz odpowiedz, 100 razy powielane pytania na ktore opowiedz jest jasna dokaldniej o to mi chodzilo.
pzodrawiam

Ikar
19-12-07, 19:53
Zgodze sie ze temat zalozony nie potrzebnie bo to juz bylo wiele rezy napisane na forum, temat jest jeszcze nie zamkniety wiec moze chlopak chce sie dowiedziec jeszcze czegos ,,konkretniejszego" a co do biologi to raczej na lekcji nie przerabia sie tetatyki koxow poza ogolna informacja -szkodzi zdrowiu

Paluch
20-12-07, 00:01
W tym wieku moze przyniesc wiecej złego niz dobrego.

a kiedykolwiek moze przyniesc cokolwiek dobrego?

lol, ten dzial powinien byc przede wszystkim na takie pytania!

Koledze daje soga za sluszne pytanie.

lg team
20-12-07, 12:35
jak pisalem wszystko samemu mozna poczytac na necie - wystarczy tylko wpisac odpowiednia regule i wyskoczy ;-)

vold
20-12-07, 18:42
Amen!!!