Zobacz pełn± wersję : Efekt gainera
Witam, mam takie pytanie. Ćwicze już od miesi±ca 3 razy w tyg. i zastanawiam sie nad braniem gainera. Czy może on mi zaszkodzić jeżeli trenuje tak krótko? Czy jest tego jaki¶ efekt uboczny? Nie polecajcie mi ćwiczyć dłużej tylko odpowiedzcie na moje pytanie :-)
po ćwicz dłużej
gdyby gainer miał jakie¶ skutki uboczne to był by wycofany ze sprzedaży a przynajmniej sprzedawany osob± po 18 roku życia a tak nie jest
Ćwiczyłbym ale kupiłem i otwarłem go a data spożycia do 2miesięcy po otwarciu
Deathbreaker
17-12-07, 13:47
Jakie pytanie wogóle.... <haha> Gainery nie szkodz±.
napewno CI nie zaszkodzi, ale nawet pomoze.On uzupelnia braki w diecie wiec jak najbardziej mozesz go brac:)
paweleeekkk
17-12-07, 15:05
Jak byłem młodszy to sie nasłuchałem i my¶lałem że jak wezme gainera to automatycznie przytyje. :D
I wierzcie lub nie ale bez żadnej diety przytyłem 2Kg. :D
Ale teraz nie jestem taki głupi... :)
Jak masz braki w diecie i ciężko ci przytyć to bierz,nic ci nie będzie.Tylko nie kupuj byle czego na Allegro przuypadkiem....
Najlepiej to cos od Treca - Mass XXL albo potężny Magnum 8000 (teraz biore), zjadlem juz 2 kg i przytylem 3 na masie :D polecam - CZYTAJ PODWIESZONE - tam bedzie ...
A gdzie ci poszło te 3??? W mięsnie czy w tłuszcz???
Na pewno nie czysty miesień, ale tu nie o to chodzi przecież SEBAN.
No mogę ¶miało powiedzieć że te 2,25 z tych 3 to mięsień, reszta to wiadomo - zbędny tłuszczyk. Ale to było do przewidzenia ... To nie jest odżywka typu best bulk która ma tyle samo węgli co białka tylko gainer przewag± weglowodanów, który ma na celu masę !! :D