Zobacz pełną wersję : Co na to oraganizm ? KOKS na zawsze
Rozmawialem z jednym z czolowych kulturystow polskich. Gadalismy chwilke, m.in. o koksie. Powiedzial mi ze najlepszym sposobem na stale zwiekszanie masy miesniowej sa nie cykle a cykliczne zadkie iniekcje, np. co 4 tygodnie strzal z 1 amp propio. i ze mozna to stosowac latami.
Moje pytanie: co na to lekarze ? co na to organizm ?
Pozdr
mial na mysli albo dawki lecznicze, albo gadal glupoty, co z tego ze takie dawki mozna stosowac latami jak relatywnie nie przynosza one zadnych efektow,
poza tym jak znam i jak sie slyszy o zawodowcach maja oni niekiedy bardzo nietypowe sposoby na przybieranie na masie, nietypowe sposoby na cykle - ktore nam zwyklym smiertelnikom wydaja sie smiesne, nierelane itp...
nie wiem jaki to ma przyniesc skutek, ale tak po prostu jest, i nie na zawsze - organizm predzej czy pozniej i tak sie upomni ;-)
No gość naprawde posiada konkret wiedze , muszę się z tym zgodzić dawka propa co 4 tyg nie może zaszkodzić bo nawet to nie jest dawka lecznicza, poprostu nie daje to nic!, więc poco robić coś co nic nie daje?
Myślę że ten kulturysta chciał taką dawką podtrzymać mase tzn żeby nie było spadków albo były bardzo małe . Bo urosnąć tak się nie da.
nawet na podtrzymanie to lipa!