Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co na to oraganizm ? KOKS na zawsze

niccc
17-12-07, 07:50
Rozmawialem z jednym z czolowych kulturystow polskich. Gadalismy chwilke, m.in. o koksie. Powiedzial mi ze najlepszym sposobem na stale zwiekszanie masy miesniowej sa nie cykle a cykliczne zadkie iniekcje, np. co 4 tygodnie strzal z 1 amp propio. i ze mozna to stosowac latami.

Moje pytanie: co na to lekarze ? co na to organizm ?

Pozdr

lg team
17-12-07, 11:07
mial na mysli albo dawki lecznicze, albo gadal glupoty, co z tego ze takie dawki mozna stosowac latami jak relatywnie nie przynosza one zadnych efektow,

poza tym jak znam i jak sie slyszy o zawodowcach maja oni niekiedy bardzo nietypowe sposoby na przybieranie na masie, nietypowe sposoby na cykle - ktore nam zwyklym smiertelnikom wydaja sie smiesne, nierelane itp...

nie wiem jaki to ma przyniesc skutek, ale tak po prostu jest, i nie na zawsze - organizm predzej czy pozniej i tak sie upomni ;-)

vold
17-12-07, 16:42
No gość naprawde posiada konkret wiedze , muszę się z tym zgodzić dawka propa co 4 tyg nie może zaszkodzić bo nawet to nie jest dawka lecznicza, poprostu nie daje to nic!, więc poco robić coś co nic nie daje?

eden13
17-12-07, 17:41
Myślę że ten kulturysta chciał taką dawką podtrzymać mase tzn żeby nie było spadków albo były bardzo małe . Bo urosnąć tak się nie da.

lg team
17-12-07, 17:42
malo prawdopodobne,

vold
17-12-07, 22:41
nawet na podtrzymanie to lipa!