Zobacz pełną wersję : gry :D
siema :) tak mnie ciekawi w co grają pakery :P? albo jaka gre lubia najbardziej? w sumie to chyba takiego tematu jeszcze nie bylo.
ja ostatnio gram w gta sa :)
Ja nie mam czasu na gry, jak nie jestem w szkole ani w pracy to jestem na silowni :)
współczucia :( :( ja na szczecsie narazie do liceum chodze i jeszcze nie pracuje(chociaz szkoda bo kilka groszy by sie przydalo ;) ) a teraz mialem tydzien zwolnienia po szpitalu to szarpalem na kompie jak najety ]:-> poza tym tera swieta beda to troche czasu tez bedzie, a ze zima to na dworze duzo nie siedze xD
Ja gram w Mu online od 4 latjak nie wiecej :P
Np. gra się w wiedzimina crisis gears of war empire erch III test drive cal of duty4 unreal turnamentIII... jeśli chcesz to ja tak mogę przez cały dzień i jeszcze ci te gry ztreszcze...
Iskar tez gram w Mu Online raczej gralem teraz mialem przerwe :D Ale grałes na prywatnym servie czy na Globalu?? :D ja na prywatnym :P
Street Fighter
18-12-07, 23:27
Ja ciskam w Kalonline coś około 4 lat :Pczasami cs 1.6 :P mój kolega paker 102 gra w tibie hehehe
tibia niszczy ludzi !! :D
Street Fighter
19-12-07, 12:36
No co ty ''pogram z 8 godzin to mi testosteron skoczy będzie lepiej sie ćwiczyło''
Lepiej nie gadajmy to tej grze bo zaraz jakiś dzieciak napisze posta w stylu ''tibia to gówno a ludzie co w to grają to cioty''Osobiście uważam że tibia to spoko gierka jak ktoś ma ochotę siedzieć przy grafice 2d to ok
mysle podobnie sam w to gralem:D ale jak widze niektorych moich znajomych co grali graja i beda grac w tibie to az mi sie plakac chce ;(
Zadko gram, jak juz to strategie(Medieval Total war II, Anno 1701) , pozatym:Silen Hunter 4, teraz mam przerwe w pracy wiec przeszedlem Medala nowego(Airborna) i Call of Duty 4 (polecam miodzio, potrzeba dobrego sprzeta)
paweleeekkk
19-12-07, 16:53
Ja rzadko gram. Jak gram to w NFS'a jakiegoś. Od Undergrounda wzwyż.
aleq121 fajny nowy CD-ek PEZETA, co? :D Mi sie podoba 100%. :)
Zadko gram, jak juz to strategie(Medieval Total war II, Anno 1701) , pozatym:Silen Hunter 4, teraz mam przerwe w pracy wiec przeszedlem Medala nowego(Airborna) i Call of Duty 4 (polecam miodzio, potrzeba dobrego sprzeta)
no call of duty 4 zajebisty gralem u kumpla bo u mnie by na bank nie poszedl :( niestety ma duze wymagania ;/
Iskar tez gram w Mu Online raczej gralem teraz mialem przerwe :D Ale grałes na prywatnym servie czy na Globalu?? :D ja na prywatnym :P
privy raczej nie stoja ponad 4 lata :P na globalu gram ale od czsu do czasu na jakis priv tez wpadam na jakich grales?
aleq121 fajny nowy CD-ek PEZETA, co? :D Mi sie podoba 100%. :)
Plytka super czekalem dluuuugo
no call of duty 4 zajebisty gralem u kumpla bo u mnie by na bank nie poszedl :( niestety ma duze wymagania ;/
Na multiplayer jest poprostu przepiekny. Nie jest tez tak latwo, human to nie bot .
Z PC u mine jest tak ze jestem student informatyki, grafika sie zajmowalem, to troche sprzetu mam :).
Street Fighter
20-12-07, 22:22
Ile dziennie gracie bo ja ostatnio z 2 tygodnie 0 grania ;P
hmm po 2-3 godziny jak liczyc ze w buzdie jestem a tak to nawet 6 :D
Street Fighter
21-12-07, 10:07
pro gejmer ;) też tak kiedyś grałem mój rekordzik w wakacje to 48 godz z minutami :P
MU online global wymiata :PP
Ja to tam przed kompem nie siedze jak cos to na roznych forach takich jak to :P ale i tak zawsze Diablo 2 na battle necie bedzie dla mnie najlepsze:P
Mu online to cosik jak diablo przez net tylko bardziej wciaga i lepsza grafika :P
Grałem kiedyś jeszcze w MU ale mi sie znudziło...No i SA-MP na poziomie najlepszych klanów w Polsce :D
jstem na odwyku od MU ;p postanowilem ze przestaje grac i nie gram juz chyba 3 tydzien :P calkiem dobrze mi idzie :P
ikar jaki masz lvl?
mozes mi oddac :PP jak nie chcesz gra <lol>
Znacie może jakieś bijatyki, mordobicia??Nie muszą być z genialną grafą jak macie to podawajcie od razu linki do pobrania :D Poxdro
mortal kombat 4 za darmo w necie jest ale nie chce mi sie szukac:D
a tak to lubie sie bic w gta san andreas :]
ikar jaki masz lvl?
mozes mi oddac :PP jak nie chcesz gra <lol>
340+ SM
240+ EE
200+ Str MG
jeszcze dl i ae na 100+
ale moze jeszcze kiedys mi sie zachce grac wiec zostawie :P
Whoah niezle ja gram 6 dni i mam tylko 91 dk :(
haha ostatnio znalazlem zajebistom gierke mianowicie bus-driver :D jezdzi sie autobusem na przystanek i zawozi ludzi... po jakims czasie staje sie nudne ale moznaniekiedy postraszyc pasazerow wjezdzajac na przeciwny pas ]:->
jak bylem mlody hehe to pykalem w te wszystkie Diablo Neverwintery teraz to juz komputer siada i nie ma czasu ale w Cs 1.6 od czasu do czasu pykne a co do Tibi no comment dno :}
Mój brat gra w tibie . fanatyk wczoraj do 4 rano siedzial expil na jakis dlach... no moze nie jakis ja sie troche orientuje bo mi opowiada. Ale i tak respect dla niego sam bez zadnej pomocy 143lvl nabil :D
to sprzedaj jego konto na allegro ;D