Zobacz pełną wersję : @Power Creatine. Sports One(w proszku)
Witam, jak dawkowac ta kreatyne? Wiem, ze 2 razy dziennie.. Ale o jakich porach najlepiej? rano i po treningu czy jak? Poniewaz na odwrocie opakowania nic nie pisze...Z gory dzieki!
Azek,
paweleeekkk
15-12-07, 22:21
DT:
Rano, na czczo 5g.
Po treningu 5g.
DNT:
Rano, na czczo 5g.
8H. później. 5g.
jw.
poza tym SO to nie jest dobra firma
jw.
Możesz wytłumaczyć jeszcze dlaczego??? Nie powiedziałbym tego o wszystkich produktach tej firmy.....
Bo to firma krzak, a wyniki analizy białka były tragiczne. FA zapiera się że to amerykańska firma a tam o niej nikt nie slyszal wiec cos jest nie tak.
jw.
nieprawda
kreatynę mają jedną z lepszych na rynku
tak białka też miały być jedne z lepszych i co sie okazało?
nie mam zaufania do tej firmy
kto wie ile jest kreatyny w kreatynie...
Innaczej może co jest w tej krecie. Kumpel kupił Test a boost (czy jak to sie pisze) z premium nutrition, a to jest najprawdopodobniej ten sam producent. Potem niestety był potrzebny odblok, a zalalo go jak na mecie.
hahahahaha dobre, a po krecie tez robil odblok ?
Dobry żart.. Panowie właśnie chodzi o to że go zblokowało. Koleś wie co to znaczy bo chłop od 2 lat bawi się w SAA. Żaden ze składników na etykietce nie mógł działać tak jak zadziałało to tak jak na niego. Po cyklu na TABie wział 60 capsów 6OXO i wróciło wszystko do normy, ale co w tym TABie w środku jest cholera wie.
Istnieje też możliwośc że nie do końca brał samego TABa ale z tego co mi mówił to nic innego nie używał. Któryś z was brał i może się wypowiedziec na jego temat??/
poprostu to co pisza producenci supli to jedno a to co tam jest to co innego...
po zupelnie niezaleznych wielkich wpadkach supli juz nic mnie nie zdziwi...
trzeba brac sprawdzone rzeczy