Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Deca-Durabolin

BAZZ22
15-12-07, 14:38
witam mam maly problem,co myslicie o tej wlasnie dece,dodam ze chodzi mi o ta w 2ml fiolkach o stezeniu 1ml/100mg firmy Organon,wyczytal gdzies ze firma nie produkuje tej wlasnie deci,inni twierdza ze produkuje ale nie na polski rynek,moge taka wlasnie zakupic i nie wiem czy to jakis under czy orginal,moze ktos sie wypowie na temat tej deci,moze ktos ja stosowal,bede bardzxo wdziecznypozdrawiam

Riddick
15-12-07, 14:43
To jest deca firmy organon i jest ona w polskich aptekach. jest to b.dobry srodek pod warunkiem ze orginalny.

lg team
15-12-07, 14:44
bralem ta deke na trzecim cyklu jak i grono moich znajomych, jest dobra, oczywiscie sa walki tego koksu, ale to juz skrajnosc, chodzil sluch ze organon nie produkuje takiego stezenia, inne zrodla podawaly, ze produkcja idzie tylko do sprzedazy na czarny rynek, cos a'la dwie linie produkcyjne jak w jelfie,

ogolnie ta deka uznawana jest za apteke i bardzo dobry i bezpieczny zakup - jesli dojscie ma ktos dobre i juz sprawdzone, podobnie jak deka normy,

oczywiscie pozostaje kwestia finansowa, ale za jakosc trzeba placic, jesli masz pewne dojscie i ktos juz je potwierdzil smialo inwestuj,

BAZZ22
15-12-07, 14:49
dojscie mam pewne,wiec nie pozostaje nic innego jak zakup dzieki wielkie sog leci pozdrawiam

lg team
15-12-07, 14:50
Ridick jest ale nie 2ml/200mg tylko 1ml/50mg i kosztuje drożej niż 2ml na rynku ;-)

vold
15-12-07, 15:10
powiem tak 90% tej decy to podróba ale nie powiem nawet te podróby działają odpowiednio, chodz musze w sekrecie powiedzieć odpowiedni ludzie nie powinni mieć problemu załatwić orginalnego organonu.

Riddick
15-12-07, 18:56
Ja jeszcze sie nie spotkałem z podróbą tej deci. A jak poznasz ze to podróba skoro napisałeś ze działają odpowiednio??

vold
16-12-07, 10:00
Wyglądowo prawie taka sama, jeśli zawartość nandrolonu jest taka sama to idziała tak samo tylko nie jest to środek apteczny i dlatego można to nazwać podróbą , najgorsze jest jak w środku zamiast nandrolonu znajduja sie testosteron z lekką zawartością nandrolonu lub sam testo wtedy to jest już bubel.

lg team
16-12-07, 10:48
dokladnie, wszstko zalezy kt o jak pojmuje slowo "podrobka",