Zobacz pełną wersję : Nitrobolon Energizer
Witam, czy ktoś juz wie cos na temat tego nowego nitro?Może ktoś juz stosuje?A może ktoś kto sie na tym zna powiedziałby czym sie różni od nitro lub nitro II ? z góry dzięki
Zobacz na skład nitro1 a nitro2.
Nitro1 to no-boster, a nitro2 jak i nitro3 to stak kreatynowy.
Nitro3 chyba nigdy nie wezmę, będzie mi szkoda kasy. Bo skład ma nieciekawy. Ale jak chcesz to wypróbuj.
skład ma nieciekawy????????????? to jeden z lepszych stakow o takim składzie na rynku.
Skład ma poprostu inny. Taka jakaś nowa moda że się pakuje mniej dopalaczy NO, a ładuje więcej krety i innych dodatków. Mi takie właśnie staki odpowiadają. Jakby jeszcze kofeine wywalili to bym był w 7 niebie :D Ciekawy produkt, ale pewnie sprobuje dopiero w marcu/kwietniu.
to jeden z lepszych stakow o takim składzie na rynku.
No nie wiem...
Porcje kosmiczne, jakby nie mieli co tam wrzucić. np KA+mono.
mysle ze to typowy stak na siłe dla zawaansowanych posiada duze ilosci kreatyny.. mało w nim NO.. no ale cos za cos.
Mi się wydaje, że poprostu w pewnym momencie zaczeli przesadzac z NO. Niektóre staki zawierały po 10-15g NO blendów podczas gdy z 2g cytruliny i 2g EEA można było wycisnąć więcej. Długie listy składników jak w muscletechu z ktorych nic nie wynikalo.
Z tego co slyszalem to poprawia sile ale nie ma takiej pompy w miesniach... Dla mnie tez szkoda kasy na takie wynalazki... Chociaz jak ktos by widzial jakies dobre efekty to pisac ;)