PDA

Zobacz pełną wersję : Nitrobolon Energizer

ReGsio
13-12-07, 21:33
Witam, czy ktoś juz wie cos na temat tego nowego nitro?Może ktoś juz stosuje?A może ktoś kto sie na tym zna powiedziałby czym sie różni od nitro lub nitro II ? z góry dzięki

Punisher
13-12-07, 23:06
Zobacz na skład nitro1 a nitro2.
Nitro1 to no-boster, a nitro2 jak i nitro3 to stak kreatynowy.
Nitro3 chyba nigdy nie wezmę, będzie mi szkoda kasy. Bo skład ma nieciekawy. Ale jak chcesz to wypróbuj.

kox
13-12-07, 23:14
skład ma nieciekawy????????????? to jeden z lepszych stakow o takim składzie na rynku.

Symu
13-12-07, 23:56
Skład ma poprostu inny. Taka jakaś nowa moda że się pakuje mniej dopalaczy NO, a ładuje więcej krety i innych dodatków. Mi takie właśnie staki odpowiadają. Jakby jeszcze kofeine wywalili to bym był w 7 niebie :D Ciekawy produkt, ale pewnie sprobuje dopiero w marcu/kwietniu.

Punisher
14-12-07, 14:09
to jeden z lepszych stakow o takim składzie na rynku.
No nie wiem...

Porcje kosmiczne, jakby nie mieli co tam wrzucić. np KA+mono.

kox
15-12-07, 00:01
mysle ze to typowy stak na siłe dla zawaansowanych posiada duze ilosci kreatyny.. mało w nim NO.. no ale cos za cos.

Symu
15-12-07, 00:08
Mi się wydaje, że poprostu w pewnym momencie zaczeli przesadzac z NO. Niektóre staki zawierały po 10-15g NO blendów podczas gdy z 2g cytruliny i 2g EEA można było wycisnąć więcej. Długie listy składników jak w muscletechu z ktorych nic nie wynikalo.

Nuru89
15-12-07, 12:35
Z tego co slyszalem to poprawia sile ale nie ma takiej pompy w miesniach... Dla mnie tez szkoda kasy na takie wynalazki... Chociaz jak ktos by widzial jakies dobre efekty to pisac ;)