Zobacz pełną wersję : Dymatize AMP'd Liquid - opinie
Witam!
Czy ktoś może mi udzielić jakichkolwiek informacji na temat tego produktu, może ktoś stosował.
Od dwóch dni stosuje ten preparat.
AMP'd z ergopharmu podobno pali ładnie tluszczyk. Skład chyba ten sam więc powinno być dobrze.
Oczywiście ćwiczonka muszą być? Hmm głupie pytanie...
Na jakie efekty mogę liczyć stosują ten preparat - bez diety i ćwiczeń? :-))))
A ja bym wolała żeby się zrobiło
Każdy by wolał. Hmm mocno zaczęłaś zabawę z suplami :) Niestety ale bez ćwiczeń i diety na nic prawie nie możesz liczyć bo musisz pamiętać, że jest to dodatek do odchudzania. Najważniejsze są aeroby ( pływanie, rower, bieganie) lub HIIT, ale zajmnij się raczej aerobami.
Nic mi ten napój nie daje niestety....
Deathbreaker
15-12-07, 11:48
Nic mi ten napój nie daje niestety....
Z tego co piszesz to widzę , ze liczysz na efekty bez jakiegokolwiek wysiłku z Twojej strony więc nie ma się co dziwić ze nic nie daje...
nie dodaje mi więcej energii do ćwiczeń...!
Miało być więcej energii, mniejszy apetyt - a tu nic się nie zmieniło...
Deathbreaker
15-12-07, 12:14
nie dodaje mi więcej energii do ćwiczeń...!
Jak chcesz więcej energii to kup sobie guaranę (w odchudzaniu jest dobra i daje kopa masakrycznego)
hmmm teraz patrze ze w przeciwienstwie do tego z ergopharm nie zawiera chocaminy. Nie mniej jednak w miare dobry ma sklad. Nie licz na to ,że zobaczysz efekty bez ćwiczen, ale podczas nich powinnas poczuc wieksza potliwosc.
jak ci się nie chce ćwiczyć to nie licz że cos zrzucisz - najpierw znajdz sobie jakaś motywacje potem ułoz diete i ćwicz. Jak są checi to żadnych specyfików nie potrzeba. Wiem to co napisąłem to straszna sprawa dla "ludzi Mc Donalda" ale niestety - za darmo nic nie ma!
o ile dobrze pamietam moj znajomy to jadl i sie przy tym mocniej wypadal na treningu
No niestety odzywki to nie są magiczne proszki przywiezione zza obcej galaktyki, i nie dają efektów od samego ich łykania. Ahhh.. leniwemu to zawsze wiatr w oczy...:)
A tak z ciekawosci, jaki waszym zdaniem jest najlepszy spalacz?
thermal pro. ale podobno nie jest dozwolony...
Napewno nie jest legalny, a nowa seria podobno lipna (bez efki). Dobre opinie są o leviathanie, atro-phex, venomie ale każdy musi znaleść co na niego działa. Większośc silnych spalaczy nie jest u nas legalna.
Od dziś zaczynam z dietą i ćwiczeniami.
Dzięki za słowa krytyki....
I o to chodzi ;) dieta i cwiczenia to podstawa ;) nic sie samonie zrobi :)