Zobacz pełną wersję : Jaki gainer najlepszy
czesc jaki jest wg was najlepszy gainer , proszę o cenę linki lub rezultaty dzialania
Zalezy od twoich brakow w diecie ja sprawdzalem Mas xxl i 4kg mi poszlo oczywiscie z dieta, a slyszalem dobre opinie o GAinerze z Vitalmaxa:)
Cena to cos kolo 150zl za 4,5kg, troche drogo ale podobno warto:)
polecam super mass z hi tec'a 109,90 za 3000g
Dominiczek17
13-12-07, 17:04
Gain Fast z Universala 4,5 kg 180 zł
to tak jak byś zapytał które auto jest najlepsze na świecie.
nie ma jednoznacznej odpowiedzi napewno POlskie firmy olimp trec itp nie mają najlepszych gainerów
Może najwyższa pułka to nie jest ale np. monster mass pod względem składu dorównuje większości amerykańskich gainerów, a nawet je przewyższa. Ze smakiem już trochę gorzej bo właśnie to jest powód dla którego muszę go wkoncu zmienić, ale w tym żadna polska firma nie jest dobra.
Z gainerów z pewnością mercedesem nazwałbym MHP up your mass ale cena kosmos.
symu co ty gadasz monster mass w smaku to dosłownie delicje hehe
teraz pije mutant mass i musze powiedzieć że smak ma średni 6/10 rozpuszczalność też słaba ale to może wina vextargo
paweleeekkk
13-12-07, 18:30
GainBolic 6000 z Olimpu.
4Kg za 111,80zł.
Ale proponuje wziąść 4x1Kg. bo wychodzi 107zł. :)
Dobrze, że nie kupiłem tego mutant massa bo też miałem taki pomysł, a muszę mieć wkońcu coś dobrego :D bo szykuje się cykl CP, a staki w smakach to jest wogle porazka poza GM z controleld labs.
te z treca to gówno zatluscisz sie tylko. Universal polecam
GainBolic 6000 z Olimpu.
4Kg za 111,80zł.
Ale proponuje wziąść 4x1Kg. bo wychodzi 107zł. :)
Widziałem promocję Gain Bolica 4x1 kg za 76 zeta.mam linki do sklepów jak ktos chce to na pw.