PDA

Zobacz pełną wersję : ptasia grypa



MILAN
11-12-07, 22:59
Jeśli kurczaczki wyzarażają się i zamkną produkcje :D
To jaki jest dobry "odpowiednik" mięsa :>

paweleeekkk
11-12-07, 23:01
Psy, koty, ewentualnie gołębie, :)

Casiash
11-12-07, 23:06
gainer.

MILAN
11-12-07, 23:09
o obiedzie mowa, do ryżu zamiast piersi z kurczaka, mięso wołowe, dziczyzna?

mały huba
11-12-07, 23:15
Ja jem karkówkę,gulasz wieprzowy/wołowy,golonkę,tłuste ryby :D

dexter
11-12-07, 23:42
tuńczyk

MhL
11-12-07, 23:55
A ja dzis sobie zrobilem jajka na twardo z "niedobra; 3-PL-14371314" partia jaj :), gotowalem je z 15 minut moze mi nic nie bedzie :)

johny
12-12-07, 09:43
H5N1 ginie powyzej 70stopni,wiec jak sie gotuje to jets luz:)

pw
12-12-07, 14:53
chuda wieprzowina
chuda wołowina

GhosT
12-12-07, 15:07
Wirus ptasiej grypy ginie w temp ok 60-70 C - przy przygotowaniu...Wiec pod tym względem nie ma sie co obawiać...To tak nawiasem bo wyszedł z tego mały off-top

Deathbreaker
12-12-07, 15:13
Gdzieś w telewizji mówili , ze jajka tylko na twardo można gotowane 10 minut.

Paluch
12-12-07, 15:34
po prostu ugotowac i jesc mozna nawet z ptasia grypa ;-)

paweleeekkk
12-12-07, 17:01
Wole na takie pół twarde, pół miękkie.
Twarde to suchary. :P

Punisher
12-12-07, 19:13
Nie jeść surowych nigdy, ani na miękko.

MILAN
12-12-07, 22:54
to póki co można zapomnieć sobie o jajecznicy takiej lekko wodnistej ;p

Paluch
12-12-07, 23:06
lol na razie nie slyszalem o zadnym przypadku na slasku... zreszta prawdopodobienstwo, ze sie zarazisz jest pewnie takie jak szostka w totka ;-)