Zobacz pełną wersję : trondzik po omce
piotrus55555
11-12-07, 17:37
witam jestem juz po cyklu omki i dostałem straszngo trondziku na plecach az spac niemoge czym to mozna smarowac z domowych wynalazków
Deathbreaker
11-12-07, 18:31
A brałeś witaminy razem z tą omką... ?> (bo trzeba brać , ale nie wiem dokładnie bo nie jadę na sterydach ;) No jeszcze się przyznajesz , że brałeś omkę a np.
Biceps[cm]:32
żal.pl ;P
niekoniecznie żal, niektórzy poprostu są tak zdesperowani bo nie widzą przyrostów po kilku miesiącach ćwiczeń i od razu sięgają po sterydy bez wiekszego pojęcia o nich(nie chwale sie zebym miał o nich pojęcie!). pamietaj ze kulturystyka to sport wymagający dużo czasu :) czy wziales te wszystkie dodatki ? bo jak sie bierze koks to trzeba jakies odbloki itd.(doswiadczeni moze powiedzą). idz lepiej do apteki i powiedz ze chcesz jakas masc na trądzik albo do lekarza rodzinnego/dermatologa oni doradzą najlepiej
pozdro :smile:
dokup cynk, vit. A+E, mydło siarkowe i tylko tego używaj do kąpieli, doraznie masc cynkowa badz benzacne, maskowac rownie zmozesz solarium,
paweleeekkk
11-12-07, 20:07
Jakbyś nie brał to byś nie miał. PROSTE! i eleganckie :D
Kolego chyba zapomniales o obstawie do cyklu:]
O tym co jest najwazniejsze.
Omka to największy syf(duże przyrosty które są tylko nawodnieniem mięśni) Po odstawieniu schudniesz jak pies. A jak się bierze syf to i syfy wychodzą na plecach.
Jesli masz trądzik ropowiczy (duze zamkniete guzy z ropą) to zadne cynki ani domowe mazidła Ci nie pomogą. Najlepiej isc do dermatologa. Mirko jesli sie dobrze odblokujesz i bedziesz trzymał diete i co najwazniejsze bedziesz nadal trenował ( niektórzy na spadku tracą zapał) to gwarantuje Ci ze nie odczujesz az tak duzego spadku.
Chodz zrobił byś nie wiadomo co to masa mięśniowa może zaostać ale woda i tak zejdzie a po omie jest jej najwięcej, ale w sumie to na wodzie nikomu nie zależy.
Mirko omka nie jest najwiekszym syfem - jesli by tak bylo grono swiatowych zawodnikow z pewnosica by jej nie uzywala, tak twierdza jedynie ci ktorzy nie potrafia korzystac z koksu - bo taka opinia jest stereotypem rozpowszechnianym przez sezonowych zawodnikow ktorzy pompuja sie na lato zeby sie pokazac pozniej spadek i depresaja i za rok ponownie schemat dzialania sie powtarza, i ci wlasnie ludzie tak twierdza, druga sprawa sa nieodpowiednie dawki omki czy susty jaka sie stosuje,
Ridick po do dermatologa, okresowy wysyp spowodowany jest stosowaniem koksu, jesli srodki przestana dzialalac skora sobie poradzi, najlepiej zaczac wspmaganie sie juz przed sesja zeby wysyp byl jak najmniejszy - wtedy problemu nie powinno byc badz bedzie mniejszy,
Voldemort wiadomo ze w kulturystyce woda pelni najwazejsza role, ale tez wazana sprawa jest zeby woda znajdowala sie w miesniu a nie na okolo niego jak to sie dzieje na sesji, im bardziej retencyjny srodek tym wiceej tej wody jest na okolo miesnia, a po sesji organizm bedzie sie chical pozbyc jej nadmiaru ktora mu poprostu do nieczego nie jest potrzebna,
omka to dobry koks tylko trzeba go umiec wykorzystac w odpowiednim momencie cyklu,
Omke brałem na swój drugi cykl, wodą prawie wcale nie podeszłem, jedynie twarz była z rana troche podpuchnięta. Stosowałem do tego 1 tab nolwy na cyklu na dzien, potem odblok 24 clomidu i 1x hcg. Po cyklu nie straciłem nawet 1 kg na wadze, co lepsze jeszcze póżniej tyłem. Siła początkowo spadła o jakies 10kg na ławce ale szybko do tego powróciłem. Najwazniejsze jest ot aby trzymac diete i oczywiscie odblok. Do tego wraz z odblokiem krea i sally.
Co do trądziku to miałem go sam i on nie zejdzie ci sam po odstawieniu, a jesli tak to po dosc długi czasie. W czasie cyklu łykałem 2x zincteral ale i tak wyskakiwały nowe. Trądzik nieledczony lub leczony cynkiem pozostawia blizny które zostają juz na zawsze. Mi dermatolok przepisał wtedy Roaccutane, to jest izotretynoina pochodna wit a. 3 lata temu ten lek kosztował 300zł za opakowanie, musiałem brać go 4 miesiące, dopiero wtedy trądzik ustąpił.
widocznie masz elemnterne predyspozycje do tradziku przy silnie aromatyzujacych srodkach, mi powyzsze pomoglo przy czwartym cyklu - boldo + susta + meta + wins i nie mialem zadnych problemow z syfami poza pojedynczymi przypadkami na twarzy lub plecach,