PDA

Zobacz pełną wersję : co teraz????

grzendy
11-12-07, 09:13
witam...
zastanawiam sie nad tym co mam teraz kupic do dalszych treningów, wziołem juz MASS XXL TREC 1000 g (weglowodany 74g, białko 20g) oraz ACTIVITA BEST XTREME MASS 1000g (weglowodany 35g, białko 40g)i teraz pojawia sie problem bo nie mam pojecia co kupic z jakimi proporcjami białka a wegowodanów. mam 178 cm, ok 70 kg wagi i jestem dość dobrze wyżeźbiony ale o wiele za szczupły, celem jest masa ok 80kg wiem ze to nie jest łatwe ale do osiagniecia... ostatno gainera mieszałem sobie w szejkeze i wlewałem do płatków kukurydzianych mam nadzieje ze nie zrobiłem nic głupiego i wydaje mie sie ze ostatnio straciłem apetyt kazdy posiłemk jem prawie na przymus a jak kazdy wie w treningu na mase trzeba jeść nawet 5-8 razy dziennie a ja ledwo 3-4 zjem, czy to moze być wina odrzywek?http://www.kulturystyka.org.pl/forum/Smileys/GG/pytajnik.GIF
pozdrawiam...

i jeszcze jedno jak biore jakies odrzywki to czy musze zachowac ciąg w stosowaniu czy tygodniowa przerwa w stosowaniu nie zaszkodzi jak wiecie nie sa to tanie sprawy i trzeba troche gotówki a z tym czasem sa problemy

Cielu7
11-12-07, 11:40
jadłes same ganery a to tylko dodatki do dety same wegle i białko a kupowanie po 1 kg to smiszna ilosc jak juz kupujesz mass xxl to kup 4800 i gainera mozesz jesc bez przerwy bo to tylko białko i wegle robisz mase tak to jak najbardzej te przynajmniej 4 wartosciowe posiłki wieczorem mozesz nie opychac sie weglami ale szukaj białka a gainer do brakow jakie bedziesz mial w diecie

Punisher
11-12-07, 13:08
Jw.
Jeżeli potrzebujesz więcej białek to kupujesz w proporcjach 50:50 lub 60:40(vitalmax protein 63 np.)

SEBAN
11-12-07, 13:39
Tak jak piszą chłopaki powyżej,to jest uzupełnienie diety,więc żadna przerwa nie zaszkodzi,najwyżej nie dostarczysz do organizmu tylu potrzebnych białek,czy węgli ,bądź witamin i minerałów.NIc się nie stanie,jak zrobisz małą przerwę.