Zobacz pełną wersję : 16 lat! 3 miesiace cwiczeń! oceniac :p
Siemka to sa moje fotki po 3 miesiacach cwiczen :p dzieki za ocene i mile widzane jakies madre rady od zawansowanych kulturystow! :)
Street Fighter
10-12-07, 17:46
chudo ;)
popraw klate i kaptury a tak to bic niezy pracujjj
Deathbreaker
10-12-07, 18:09
No strasznie chudo , przymasuj chłopie ;) No i jakbyś mógł to podaj wymiary (klata , bic itp.)
moimmzdaniem extra jak na 3 miesiace
Klatka 96 , bic 33 , wiecej nie mierzylem po treningu jeszcze pomierze sobie inne parametry.A moj rekord na klatke 65kg... niedlugo mam zamiar zaczac brac masowke i bialko :) mysle ze cos dojdzie masy.. :p od nowego roku zaczynam cykl... po swietach dojdzie z 2 kg :D( swieta u babci ) ^.^ doradzajcie co i jak z gory dzieki za komentarze!
Deathbreaker
10-12-07, 18:35
Klatka 96 , bic 33 , wiecej nie mierzylem po treningu jeszcze pomierze sobie inne parametry.A moj rekord na klatke 65kg... niedlugo mam zamiar zaczac brac masowke i bialko :) mysle ze cos dojdzie masy.. :p od nowego roku zaczynam cykl... po swietach dojdzie z 2 kg :D( swieta u babci ) ^.^ doradzajcie co i jak z gory dzieki za komentarze!
No trochę by się masy przydało , bo widać że trochę suchar jesteś... Ale dobrze ,że ćwiczysz i chcesz do czegoś dojść , grunt to motywacja ;P No białko to dobry pomysł , w szczególności jeśli np. nie jesteś w stanie otrzymać z diety białka tyle ile potrzebujesz , czyli około 140 gram białka dziennie... A mam jeszcze pytanko... Cwiczysz na siłce gdzieś czy w domowym zaciszu... ? ;P
w domowym zaciszu! mam swoja silke :p
Deathbreaker
10-12-07, 18:40
w domowym zaciszu! mam swoja silke :p
No to miodzik bo ja też ćwiczę w domu , ale nie mam zbyt duzo sprzętu , ale daję radę ;p
Hehe mi tylko brakuje wyciagu! :) drazki ktore kosztuja bardzo duzo sam zrobilem i wyglada jak profesionalny :p teraz tylko cwiczyc i patrzec jak rosne :D Po cyklu dam nowe foty i sie zobaczyc czy cos sie polepszylo i napisze ile wagi mi doszlo ewentualnie jakies wieksze osiagi w wyciskaniu! :)
Deathbreaker
10-12-07, 18:49
Ja też byłem kiedys bardzo chudziutki , ale trochę masy złapałem (i to najlepsze,że nie tłuszczowej:P ) Ja nawet nie mam 1-szego cyklu za sobą , chcę wszystko dowalić na max a jak już zupełnie nie bedzie nic szło to sobie zrobie jakiś cykl na kretynie... (ale to jeszcze nie w tym roku)
ja teraz wszystko na mase :) i jak juz bedzie ze mnie kawal schaba i bedzie co kreowac xD to zrobie sobie na rzeźbe cykl na kreatynie :p
Masz racje, bo na razie chudo...
Sosnalol1705
10-12-07, 19:50
toxinobol podziwiam cie za to ze dałes swoje normalne wymiary bo mnie rozwala jak ktos pisze ze ma 106 w klacie a wyglada podobnie bic moze byc jedz wiecej weglowodanow bo chudo. Pracuj !!pozdro :)
wiem.. ze masy brak ale juz nad tym pracuje panowie po cyklu dam fotki ! kupuje sobie mega mass 7kg i bialeczko white protein chyba :p powinno cos zadzialac i do tego dobre jedzonko jakis ryz po treningach i takie tam kefirki z sera bialego sobie robie :P
VegetaSSJ3
10-12-07, 21:30
A jak u Ciebie z sila jakie masz osiagi no raczej sie nie spodziewam u ciebie wielkich jak na taka sylwetke zarys miesni masz ale buduj mase i to ostro u Ciebie to zaczolbym na 4 seriach i po 6 pow w kazdych cw przez dluzszy czas
heh przeciez napsial ze 65kg..:]
I nigdy nie mow ze np bedziesz cos bral za jakis czas bo ja tez tak mowilem, jak zaczynasz widziec efekty po diecie to chcesz wiecej...:)
Szczerze to straszne z Ciebie chuchro na razie. Dopiero zaczynasz wiec nie ma Cie co krytykowac. Przydalby Ci sie gainerek no i oczywiscie dobra dieta duzo weglowodanow i kalorii bo patrzac na Ciebie to w tluszcz Ci nie wejdzie:P Jeszcze jestes w okresie w ktorym przyrosty sa spore wiec zobaczysz za pol roku juz bedziesz fajnie wygladal i przybierzesz kg tylko pamietaj o diecie!
Zero masy moim zdaniem,przydałoby się zmienić dietkę na bardziej węglowodanową i zwiększyć ilość posiłkow,bo cos mi się wydaje że masz ich za mało.Pozdro!!!!
Ciekawe po co te fotki wstawiasz ?? Może tam coś widać ale co może być widoczne po 3 miechach wstaw kolejne za rok, dwa to pogadamy.
Ja mam 15 lat i ja tak teraz wyglądam .Ale zobaczycie jescze po cyklu . Myślę że będe lepiej wyglądał .
Rzeźba niczego sobie, ale masuj, masuj. Bo bic ładnie wygląda, a klatka i kaptury jeszcze leżą. Ale spokojnie, po 3 miesiącach nikt cudów nie oczekuje. ;) Trzymam kciuki!
Ehh no wiem ale niestety klatki nie bede mial dobrze zbudowanej jesli nie bede mial masy ;p dlatego jej nie widac.. ale spokojnie powoli do celu xD
temat sam za siebie powiedział...
dno dno dno:D
jakze proste i jednoczesnie wymowne stwierdzenie na temat tego co reprezentujesz swoja sylwetka:D daj foty za pół roku jak juz cos bedzie a nie wychuddone dziecko....jeszcze na forum kary nałoza za pedofilie!!
j/w nic dodac nic ujac troche samokrytyki!
VegetaSSJ3
21-12-07, 16:17
to sam cwaniaku wstaw foty a nie krytkuj innych
ale ja mam baranie wlasna samokrytyke i nie widze potrzeby zeby jakies gowniarze mnie ocenialy ze to tak a to tak sam wiem jak wygladam i pochwal albo krytyki nie potrzebuje jak ktos wrzuca zdjecia i nic nie pokazuje to jest skonczonym kretynem a jak lubisz sie dowartosciowywac i dawac zdjecia w pozie kozaka z lapka 40 to sobie wrzucaj mnie to gniecie pimpek moze tak dowartosciowujesz siebie albo mala fajke
pozdrr
Niepowiem chudo ale jak na twój wiek i taki starz naprawde jest ok , zasoby bardzo dobre.
Troche chudo ale i tak dobrze jak na taki staz;]
Troche chudo ale i tak dobrze jak na taki staz;]
ehh wiem ale po swietach zaczne masowke brac dam foty za jakies nastepne 3 miesiace :p moze cos bedzie lepiej podacie jakies kolejne wskazowki :) pozdrawiam cale forum! :P i Wesolych Swiat życze
lukemaster
24-12-07, 12:11
doceniam to ze cwiczysz i robisz cos zamaist siedziec przed tv i wpierdalac czipsy ale nie wstawiajcie takich fotek....bo tu nie da sie powiedziec co jest do poprawy tu niuc nie ejst do poprawy tu trzeba wszystkoc wiczyc zeby nabrac masy mięsniowej...
napewno co byś usłyszał od tych bardziej doświadczonych to masa masa masa i jeszcze raz masa