Zobacz pełn± wersję : Prawko ;p
Kto już ma ;> kto dopiero robi? Jak było na egzaminie;> ;]
Ja dzi¶ o 15 mam egzamin ;) ciekawe jak bedzie ;) wypowiedzcie się jak to było u was ;)
Ja mam 21 stycznia :) stresik mam ;)
mi jeszcze tylko 2 godziny do konca jazd i na egzamin wew. a potem na oficjalny :P zobaczymy jak będzie. ale jakos sie nie stresuje tym bardzo i tak smigam bez prawka :) powodzenia Dagome ;)
uwaliłem ;) następny raz na 7lutego... Łajzy
rafalkomando
10-12-07, 19:47
tak juz jest na czym oblałes?
a lepiej nie mówić ;/ głupote zrobiłem, sam sobie winien jestem
Ja mam lejce od dwóch lat. Zdałem za pierwszym. W lutym zacznę robić kategorie C+E. Wiecie ile może kosztować?
A i bym zapomniał ;P jutro zaczynam kurs na wózek widłowy :D Pierwsze jazdy jutro http://img115.imageshack.us/img115/4553/lolbe9.gif (http://imageshack.us)
eh... ja mam 17 stycznia dopiero teorie...
Kurde boje sie praktyki w warszawie na Odlewniczej cholernie ciezko zdać podobno. Moze kto¶ma jakies wtyki zeby przyspieszyć termin albo jako¶pomóc załatwic?? :D wrazie czego to na priv prosze
od ponad roku mam prawko za 1 razem:] najgorzej jak nie zdales testo to porazka a reszte co tam moze sie zdarzyc, u mnie kobiety przed wsiasciem do samochodu sie pytaly ktorym sie wlancza kiedunek prawy wiec podnioslo mnie to na duchu heheh :)
Ja zdalem za 1 razem 4 lata temu. Mialem miec jazde o 8 , przeloczyli nas, jazda o 12, caly czas na placu, upal, bez jedzenia, o suchym dziobie. Z 11 osob z mojej grupy zdalo 2, podobno to dobry wynik.
Brat podchodzi juz 3 raz :P
ps: samochod mi zgasł na łuku :p
eh takim to dorbze maj± jzu to za sob± i w dodatku na innych zasadach z innymi ludĽmi;/
ktos jest poinformowany co zmieni sie od nowego roku w robieniu prawka ? podobno w egzaminie pisemnym bedzie tylko 10% z tych co beda podane do nauczenia sie i jakies inne pierdolki. Ja juz sie od wrzesnia wybieralem i sie wybrac nie moglem ale ide za tydzien sie zapisac :P
co¶tam ma być innego z pytaniami to juz pierwsza rzecz ze sporo bedzie pytan na logike których nie dostaniesz wogole na płytce do nauki. Słyszałem ze ma być2x wiecje godzin teorii i jazd ale w to mi sie nie chce wierzyć bo skoro miało by tak być to poszły by w góre ceny prawka a one zostajaw normie. hmmm ja jzu chce prawko... kto ma znajomosci zeby załatwić przyznać sie!! :)