Zobacz pełną wersję : Jaki Testosteron?
Siemka pisalem juz jeden temat ale napisze jeszcze jeden. Mam 10 Prolongatuma Polskiego Jelfy ale nie wiem czy nie lepiej bedzie za****ć jakiegos innego teścia co? Jaki testosteron i ile kuipc na taki dobry cykl. Acha no i mam do tego 100 Metki Polskiej xD Pisac, pisac...z gory dzieki
na pierwszy propionat jest git.
moze sie okazac, ze zaden nie bedzie odpowiedni, ale to sie okaze jak napiszesz cos o sobie - w sensie wagi, stazu, cykli itp...
K***a czemu nikt tu nie wypełnia profili?!
Też już nie mam do tego siły.
moze da sie zrobic tak, zeby przy logowaniu jak sie loguje nowy uzytkownik musial wypelnic profil bo inaczej go nie zaloguje? takie cos jest mozliwe?
Człowieku bierz wszystko tylko nie testosteron http://img250.imageshack.us/img250/5721/wykrzyknik4ou.gif (http://imageshack.us) No chyba, że dzieci nie chcesz mieć...
Kto Ci naopowiadal takich bajek..? Czy moze naczytales sie kolorowych czasopism z artykulami o sterydach;D?
zal mi takih ludzi ktorzy nie wiedza co pisza.
No to mi w takim razie żal ciebie... A może chodzi o testosteroL ?? Dostarczanie do organizmu hormonu z zewnątrz sprawia, że gruczoły produkujące dany hormon (w tym przypadku jądra - testosteron) stają się zbędne i zanikają. Powie to każdy lekarz i każdy kto choć trochę zna się na anatomii.
sluchaj, jego sprawa... to jak walka z wiatrakami. Koksiarze i tak wiedza lepiej, bo IM to nie szkodzi, wiec moga koksowac.
Predzej czy pozniej zaplaca za sterydy mniejsza lub wieksza cene. Za pare lat zaczna dokuczac stawy, problemy z erekcja itd...
ale oni uwazaja, ze to sa nieszkodliwe leki i w rozsadnych dawkach nigdy nikomu nie zaszkodzily.
szkoda tylko, ze potem sie ich leczy za pieniadze z naszych podatkow...
w kazdym razie jego sprawa - chce testosteron, to niech go bierze wiadrami. Bo jak dla mnie - jaj to on moze w ogole nie miec.
Zgadzam się z Tobą... niestety.
Proszę Admina o zamknięcie tematu bądź osty dla tych co piszą,a nie wiedzą(bądź wiedzą od kolegów z podwórka :/ )
Dokładnie, coś wiedzą ale nie dokładnie i to jest tragiczne.