PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna skutki uboczne??

rafalu2000
09-12-07, 17:02
moje pytania:
1. czy są jakieś wady kreatyny?
2. czy po jej używaniu nie będę miał problemów z fredem?
3. nie będzie problemów w stosunkach z dziewczynami?
4. ponoć po 40 roku życia nie staje fred po anabolach czy w przypadku kreatyny jest tak samo?
5. i jeszcze jedno, ponoć aby efekt po kreatynie był jak najlepszy najlepiej zacząć trening po ok.3 miesiącach treningów, ćwiczyłem ok.2 lat mam już 3 miesiące przerwy i nigdy nic nie brałem, więc po jakim czasie mógłbym zacząć cykl?
o odpowiedzi proszę kogoś kto się na tym w miarę zna. za odpowiedz bardzo dziękuje!

nowin
09-12-07, 18:29
nie no koleś pojechałes po bandzie nie źle
problemów z fredem? - to mnie rozwaliło

weź poczytaj troche o odżywkach i przestań oglądać władcy much

rafalu2000
09-12-07, 18:43
po sterydach są takie problemy, nie wiem czy po kreatynie... nie oglądam. tylko się nie znam.

ok. więc kiedy mam zacząć cykl? skoro miałem taką przerwe a kiedyś dużo ćwiczyłem

Roczek180
09-12-07, 19:43
Pocwicz ze 2 tyg na sucho i pozniej kreatyna nie ma zadnuch skutkow ubocznych

radon
09-12-07, 19:56
proponuje Ci miesiac na sucho az powrocisz do starej formy a wtedy jakas kreatynke zapodaj tylko dobrze o tym poczytaj zeby jak najlepiej wykorzystac dzialania kreatyny na pierwszym cyklu...
a o skutki uboczne nie martw sie bo ich nie ma w sprzypadku stosowania kreatyny wiec fred nie bedzie mial problemow:p

napisz cos o sobie do czego doszedles przez te 2 lata??

Nuru89
09-12-07, 20:07
Walnij miecha na sucho potem mozesz brac. Nie ma zadnych problemow w kontaktach z dziewczynkami uwierz mi na słowo ;) Jezeli nie bedziesz przekraczal dawki ktora podaje producent to bedzie ok... pzdr

nowin
09-12-07, 22:25
2 lata ćwiczeń i taki pojęcie o odżywkach? jaja sobie robisz?

Nuru89
09-12-07, 22:37
Mowa do mnie ?

Jesli mowa do mnie to nie rozumiem o co chodzi. Jesli dawkujesz zgodnie z zaleceniami moze dojsc ewentulalnie do "czestomoczu" co przy prawidlowej suplementacji jednak zdarza sie niezwykle rzadko...

rafalu2000
09-12-07, 23:01
proponuje Ci miesiac na sucho az powrocisz do starej formy a wtedy jakas kreatynke zapodaj tylko dobrze o tym poczytaj zeby jak najlepiej wykorzystac dzialania kreatyny na pierwszym cyklu...
a o skutki uboczne nie martw sie bo ich nie ma w sprzypadku stosowania kreatyny wiec fred nie bedzie mial problemow:p

napisz cos o sobie do czego doszedles przez te 2 lata??

nic wielkiego nie osiągnąłem jeśli chodzi o siłę np. 110 na klatkę, lepiej wygląda moja sylwetka dlatego zależy mi na sile i wytrzymałości z tego względu zastanawiam się nad kreatyną.

tom
09-12-07, 23:51
rafalu kreatyna nie jest SAA

nowin
10-12-07, 12:30
nie nuru nie do CIebie to było tylko do freada

Nuru89
10-12-07, 19:45
Nie ma sie co smiac :) chociaz po 2 latach pasuje miec jakies obeznanie...