Zobacz pełn± wersję : Dieta na Rzezbe
mam wielka prosbe co to diety bardzo by mi zalezalo zeby mi ktos ulozyl diete na rzezbe bo cwicze ale co miz tego jak np zjem troche weglowodanow wieczorem ;/ mam 15 lat 175 cm 55 kg z gory dziekuje za ppomoc w ulozeniu mi diety
chyba zartujesz jak chcesz przy takiej wadze diete na rzezbe :D (w podwieszonych masz wystarczy zmniejszyc ilosc jedzenia)
Jest taka dieta na rzeĽbę? O diecie na mase słyszałem, ale na rzeĽbę?
Ale w ogóle 55kg i rzeĽbę robić.. z czego?
z czego? no to moze wpisalem troche malo wagi ale przyznam ze mam sadelko :) a ta wage wziolem z bilansu ale to bylo troche hehe wiec jest dieta na rzezbe?
Deathbreaker
09-12-07, 14:49
Daj no swoj± fotkę kolego ;)
jest taka dieta,ale pierw sie zwaz dobrze i powiedz ile ci wyszlo bo przy tym wzroscie i wadze to raczej skora i kosci...
zmiezylem sie w pasie mam 82 ;/ chyba ze mam sie zwazyc?
jestem 4 cm wyzszy od ciebie a wazeponad 20kg wiecej i mam tyle wpasie,zwaz sie i daj znac...
postaram sie na srode-czwartek napisaac wage licze ze wrocisz ;]
dobra mniejsza o twoja wage chcesz zrucic sadelko zakladajac ze masz je to ja ci radze:
-dieta ( sciag ten program http://www.darkthorn.republika.pl/cp.htm wersja nm arzebe oczywiscie) zbilansuj diete itp (diete wez sobie z podwieszonych one sa na mase ale po ucinasz troche wegli i bedzie ok,mozesz dodac tez warzyc zielonych do diety
-po treningu silowym daj aeroby ze 40 minut
-trening mozesz tez miec na rzezbe ale to nie ten dzial
-jezeli jest redukcja to polecam a6w (znajdziesz na forum w podiweszonych)
hej Johan jestes mi bardzo pomocny ale czy mozemy sie zgadac na gg?? jak cos odezwij sie 817115
a wiec dokladnie to mam 171 cm i waze 63,5 kg ;]
no teraz to juz lepiej wyglada...wez sobie diete na mase dla twojej wagi i poucinaj wegle (chociaz jak dla mnie to i tak niema co rzezbic ale to twoja sprawa...)
ja mam watpliwosci czy mozna zrobc fajna rzezbe przy 70kg a Ty wazysz nieco ponad 60 i nad tym mylisz..;)
Dieta dobry trening wszytsko na mase zrobisz wage to bedziesz sie rzezbil:)
pozdrawiam