PDA

Zobacz pełną wersję : Problem, brac czy nie brac?

jazdownica
08-12-07, 22:25
Mam następujący problem...
Ćwiczę na siłowni 5 miesięcy, jezdze na rowerze, biegam, moim celem jest spalanie tłuszczu, wyrzeźbienie ciała nazwijcie to jak chcecie. Biorę spalacz o nazwie thyrotherm (zdaje sobie sprawę że zdania odnośnie tego produktu są podzielone ale nie o to chcodzi). Kiedyś na formum doradzili mi abym jadł biało no i tak zrobiłem. Nie widzę źadnych efektów. Przykladam sie do treningów, nie jem tlusto ani weglow. Jedni mówią aby brac białko a inni ze w zadnym wypadku, wyjasnijcie mi prosze jak na prawde z tym jest, mam je odłożyc czy jak???

prosze o jednoznaczną odpowiedź.

AHa. Brałem takie białka jak olimp system protein 80, trec ultimate protein z tego pokroju.

Punisher
08-12-07, 23:34
Jakto białko Ci nic nie daje? Wyjaśnij o co ci chodzi. To tylko białko, ono samo w sobie nie powoduje anabolizmu.
Thyrotherm-zobacz czarna lista.

jazdownica
09-12-07, 16:32
nie, chodzi mi o to ze nie chudne, nie widze efektow spalania tluszczu itp, zastanawiam sie czy to bialko mi nie przeszkadza. wiele osob mowilo mi ze jestem glupi ze w zadnym wypadku nie mam brac bialka jak chce stracic tluszcz.

dzako18
09-12-07, 17:08
Ja musze przyznac tez tak kiedys myslałem ale teraz juz wiem ze to był mój błąd.Białko nie odkłada sie w tłuszcz wiec mozna spokojnie je spozywac co innego wegle które musisz ograniczyc.Bierz białko i nie słuchaj ze Ci nie potrzebne

Nuru89
09-12-07, 21:48
Nie rozumiem kto dal Thyrotherm na czarna liste...

jazdownica
10-12-07, 12:24
masz racje, thyro jest ok, a tlumaczenie ze nie ma efedryny nuic nie daje bo zaden nie ma nawet hydroxy cut.

Nuru89
10-12-07, 19:57
Wiekszosc ludzi ktorzy brali nie narzekali... A powiedz mi sofok666 co sadzisz o clen burexin ?

Punisher
10-12-07, 21:37
Co sądzę?W sumie kiedyś chciałem kupić, ale zaniechałem. Wydaje się całkiem ciekawe.

tom
10-12-07, 22:36
jazdownica jasne bo zaden nie zawiera efki tylko pochodne efki bo produkt nie byl by dopuszczony do sprzedazy...
to po co na thyro jest napisane Sida cordifolia skoro tam nic takiego nie ma???
amerykancy robia waly na suplach- tyle.
clen burexin? sa lepsze produkty w podobnych cenach...

Symu
11-12-07, 19:46
Chodzi dokładnie o to co Tom mówi skład ma się zgadzać z etykietą jak nie to out...

Clen nawet fajny, na mnie trochę lepiej działa niż TSE ale raczej ta sama klasa produktów.