Zobacz pełną wersję : Krótkie cykle, opinie i porady...
Witam, czytalem duzo o tzw. któtkich cyklach sterydowych, czy kos ma juz wyrobiona opinie na ten temat wynikajaca z praktykowania krotkich cykli? Prosze o opinie na ich temat oraz o rozpisanie takiej serii cykli na dobra i duża mase dla osoby po 1 cyklu na propie i metce.
pozdrawiam
Dolce Martino
08-12-07, 17:09
Zakup prolo 5 paczek najlepiej 3 strz co trzy dni + codziennie 3 anapolony kup sobie clomide na odblokowanie jak sie skonczy cykl odczekaj 2 miesiące i replay gwarancja masy!!!
Dolce Martino
08-12-07, 17:13
tylko w butelce jest 100mg w 1ml dlatego bij w jesen bark 2 ml a w drugi jeden dlatego ze bark może przyjac wyłacznie 2 ml
Zakup prolo 5 paczek najlepiej 3 strz co trzy dni + codziennie 3 anapolony kup sobie clomide na odblokowanie jak sie skonczy cykl odczekaj 2 miesiące i replay gwarancja masy!!!
Małe sprostowanie niekompetencji kolegi. Otóż, w tej sytuacji skuteczniejszy i bezpieczniejszy bedzie HCG. Odblok to nie żarty i Dolce Martino jak widać zapomina o co toczy sie stawka w przyjmowaniu sterydów. Żal...
Ważne ! W tej rozpisce po skonczeniu kuracji HCG nie bierzemy Clomidu, bo skutki mogą być nieodwracalne. Przyjeło sie, ze Clomid jest b. popularny i dobry. Jednak stosujmy go z głową ! Patrzeć co sie zazywa i ruszać łepetynką ! Trzeba wiedziec kiedy i jaki odblok !
przeciez prolo to dlugi ester... i nie nadaje sie na krótkie cykle..
Dolce Martino
08-12-07, 17:34
zal jak leszcze dochodzą do głosu. nie wazne ze długi ester wazne ze skuteczny powiedz jesden z drugim jaki sens robic krótkie cylke na cyklu konkretni goscie sa cały czas a leszcze kombinuja
Dolce Martino
08-12-07, 17:44
Chłopie z ciebie jest teoretyk i nic poza tym masz w łapie raptem 37 i dobijasz sie do głosu gdybym miał taki obwód ramienia to bałbym sie przyznać ze brałem koks
nie kazdy ma predyzpozycje genetyczne takie zeby byc niewiadomo jaki ja jestem wysoki i mam dlugie rece wiec co za tym idzie mam dlugie miesnie i ciezko z budowaniem masy, z tego co widze Dolce Martino to prosisz sie o kolejne ostrzezenie ;]
Dolce Martino
08-12-07, 18:07
to na rece trenuj modlitewnik młotkowe i bij ale to bij duzo koksu duże dawki duza masa
i tak wogole, konto na forum zaklada sie po to aby udzielac porad, zadawac pytania i oczekiwac konkretnych odpowiedzi, a nie tylko krytykowac...
Dolce Martino
08-12-07, 18:17
z takimi rozmiarami to ty powinenes tylko słuchac
Dolce Martino
08-12-07, 18:17
a własciwie to czytac zostaw rady dla bardziej doswiadczonych w praktyce a nie z internetu
Dolce Martino
08-12-07, 18:19
40 cm w bicepsie robi sie na kreatynie a potem sie koksuje a ty zaczałes od koksu i ludzie ktorzy nie cwicza co poniektórzy wygladaja lepiej
cwicze systematycznie 2 lata kreatyne mam za soba... wkladam w to duzo pracy i wysilku wiec powinienes zrozumiec mnie chociaz troche
Dolce twoja wiedza na temat dopingu jest na poziomie zero!, jeszcze kilka takich postów i odlatujesz, autor pisze o krótkich cyklach a ty polecasz mu enant jeszcze to twoje standartowe dawkowanie nieważne czy ktoś waży 60 kg czy 120kg dla ciebie wszystko jedno, jak ktoś pisze żeby wbić raz w jedną ręke drugi raz w drugo to świadczy tylko o jego minimalnej wiedzy tak jak by to miało jakieś znaczenie, a anapolon 3 tabl dziennie to jest 150mg to dla 100kg faceta w zajebiście zaawansowanym okresie.
Adin apropo krótkich cykli sporo pisze o tym na necie ale nie jest to rewelacja, osobiście nie polecam.
ok dzieki Voldek, skoro jako ekspert piszesz ze nie jest to rewelacja to chyba nie pozostaje mi wiecej pytan, pozdrawiam koniec tematu
Dolce Martino
09-12-07, 21:21
Włassnie ze ma znaczenie bo bark moze przyjąć jesdynie 2 ml a posladki 5 ale widze ze czego nie ma na necie do znawcy nie wiedzą dajesz rospiske na cykle całkowicie zerżnieta z neta a do tego czepiasz sie o estry wiesz jak wypowiada sie kuras na ten temat, stosuj wielkie dawki jednego srodka jak przestanie działać dodaj kolejne środki, dlatego twoja sciągnieta rospiska powieksza sie ale nie o dawki tylko o środki, bo to ma sens, kuras twierdzi ze jezeli stosujesz wielkie dawki i cos zauwazysz niepokojacego wycofaj sie to sport nie dla ciebie, a jezeli stosujesz małe wycofaj sie bo szkoda czasu, wiem bo byłem na seminarium z nim i miałem szanse z nim gadać, dla mnie to prawdziwy autorytet a nie jesden z tych co zachwalają dece i winko środki dla kolarzy, piłkarzy (edgar davids), to są środki dla tych co mają co rzeźbic a nie dla nowicjuszy
cykle układałem sam i jako nieliczny na necie tak długo zajmuje się dopingiem, narazie ja tu żądze w tym dziale więc jak chcesz tutaj być musisz musisz dawać porady które coś wnoszą na forym i co najważniejsze zachowywać sie dobrze.
Dolce Martino
10-12-07, 21:31
voldemort masz racje nie ma sensu byc na twoim pokładzie, kreujesz tu typowych cieniaków którzy jak usłyszą o duzych dawkach to wymienkaja albo pisza że bajki wciskam. jestes nie wiele wiekszy ode mnie a jak pisałes zajmujesz sie koksem 10lat, tylko ze ja trenuje 5 a koksuje 3, wiec zaden z ciebie autorytet zwłaszcza ze cykli nie yukładasz sam bo dziwne ale takie same rozpiski sa na sterydy net. nie wiem czy rozumiesz definicje plagiat ale to co robisz to własnie nim jest.a moderatorem powinien byc lg bo wydaje mi sie ze wiecej wie i nie chwali sie tym, jak bedzieci mówic o duzych dawkach to zgłoscie sie. pozdrowienia
pisze w tym poscie, poniewaz w poscie przyklejonym " Rodzaje sterydów anabolicznych (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=530)" nie mozna pisac a jest blad, testosteron cypio z UPJ jest 200mg/ml nie 100mg, mozna by to poprawic,
oraz sa tam informacje juz nieaktualne zapozyczone od Pana Jacak Czecha - moze warto odswiezyc info zeby ladniej bylo,
lg skasowałem go całkowicie , jak masz czas i chęci zrób swój nowy temat rodzaje ster , jak będzie ok to podwiesimy.
moze znajde czas - ale to by bylo moze juz w nowym roku, sam pracuje roznie, treningi, kobieta + jeszcze swieta teraz i kazdy chce ze wszystkim zdarzyc, moze po nowym roku cos napisze,